Hoppa till innehåll
Ansök nu
Nu förstärker vi säljorganisationen i Stockholm med en Senior Sales! Känner du glädje och ett stort engagemang när du får etablera nya affärskontakter, nätverka och skapa framgångsrika kundmöten? Har du ett nätverk och erfarenhet av att få arbeta strategiskt med beslutsfattarna hos kunden för att bygga långsiktiga relationer? Då är vi nyfikna på dig! Häng med på vår tillväxtresa. Vårt mål är att ge dig din bästa tid i karriären!

Din roll

Som Senior Sales hos oss på Aspia möter du en föränderlig miljö där vi hela tiden vill ha kunden i fokus. Vi hjälper bolag med tjänster inom redovisning, lön, skatt och andra företagsnära tjänster. Rollen innebär att identifiera den mest effektiva och bästa lösningen för bolaget och presentera den tillsammans med våra specialister inom de olika affärsområdena. Din roll kommer att handla om att bygga relationer med stor potential i form av strategiska konton. Du ansvarar för att fylla din kalender med kvalitativa möten med rätt beslutsfattare samt att. Fokus för denna rollen är inledningsvis att arbeta mot nya kunder med ett mindset att skapa relationer för lång sikt.

Rollen är utmanande och spännande och vi vågar utlova en varierande tjänst med möjlighet att påverka ditt eget arbete inom givna ramar. Totalt är vi cirka 25 medarbetare som arbetar inom försäljningsorganisationen.

Din profil

Vi tror att du som söker är proaktiv, känner ett starkt engagemang och en vilja att lyckas. Du är van att uppnå mål och du har koll på siffror och budget. Du har ett generellt intresse i affären och i ekonomirelaterade frågor. Branscherfarenhet ser vi som en bonus, men dina personliga egenskaper kombinerat med din affärsmässighet och erfarenhet kring beslutsfattare tror vi är det viktigaste för att trivas och bli framgångsrik i rollen. Vi tror att du på ett naturligt sätt förmedlar värdet av våra tjänster. Vidare tror vi att du har höjden för att bearbeta våra lite större kunder samt att växa våra mindre kunder i samarbete med våra specialister som levererar tjänsterna. Det sociala i arbetet och att skapa relationer, både med kunder och dina kollegor internt, är vad som får dig att känna dig extra glad över att det är måndag!

Vi söker dig som:
  • Inte skyggar undan nykundsbearbetning.
  • Har arbetat med tjänsteförsäljning i roller som ställer höga krav på din affärsmässighet.
  • Har förmågan och erfarenheten för att kunna identifiera och bygga relationer med beslutsfattarna.
  • Har erfarenhet av komplexa affärer.
  • Är flytande svenska och goda kunskaper inom engelska.
Vi erbjuder kvalitativa tjänster och du behöver vara experten på att förmedla värde och kunna göra behovsanalyser då våra kunder är olika, med olika behov. Våra affärer kan vara komplexa och det kräver därför att du trivs i dialogen med kund och törs utmana när det behövs. Din förmåga att hitta och bygga relation med beslutsfattaren kommer att vara avgörande för din framgång. Vidare ser vi gärna att du är nyfiken och lyhörd.

Du erbjuds

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om att privatliv och arbetsliv ska fungera. Hos oss får du arbeta med frihet under ansvar och flexibel arbetstid med kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristian Ekelund på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Kristian på 072-308 16 45 eller kristian.ekelund@salesonly.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare