Hoppa till innehåll
SalesOnly Sverige AB logotyp

Sales Manager offentlig upphandling

Ansök nu
Thales Sverige AB är en ledande aktör inom den globala tekniksektorn och är specialiserad på avancerade lösningar inom digital information och säkerhet inom bland annat försvar, rymd, transport samt Digital identitet och säkerhet. Vårt fokus är att göra världen säkrare och mer ansluten genom innovativa teknologier och expertis. Vi har en stark närvaro i Sverige och en beprövad historia av att leverera högkvalitativa och säkra lösningar.

Om Affärsområdet Digital identitet och säkerhet

Här jobbar vi med dokument och handlingar som pass, körkort och ID-kort. Förutom detta levererar vi allt från insamlingen av data som bås eller kiosker där man tar foto, lämnar fingeravtryck och likande inkluisive bakomliggande tjänster och teknologi, till de maskiner som scannar ditt pass när du skall in i ett nytt land på en flygplats.

Kunderna är ofta myndigheter och affärerna vinns till stor del genom upphandlingar både offentliga och privata. Då branschen är i en stor transformationsfas söker vi en driven Sales Manager som har sålt mjukvarulösningar eller liknande och med fördel gjort så via upphandlingar. Du kommer att ha en central roll i att driva försäljningen av våra avancerade lösningar inom detta område i Sverige och fortsätta bygga på Thales marknadsledande position inom offentliga sektorer.

Huvudsakliga ansvarsområden
 • Som Sales Manager kommer du proaktivt identifiera och utveckla affärsmöjligheter genom offentliga upphandlingar inom området digital information och säkerhet.
 • Ansvara för hela försäljningscykeln i samband med offentliga upphandlingar, inklusive upphandlingsprocesser och förhandlingar. I dessa processer är du ansvarig för strategin som skall vinna affären och det är du som leder arbetet i nära samarbete med kollegor från olika avdelningar.
 • Bygga och upprätthålla starka relationer med beslutsfattare och kunder.
 • Samverka nära tekniska och marknadsteam för att säkerställa att våra digitala säkerhetslösningar uppfyller offentliga sektorers behov.
 • Delta i utvecklingen av försäljningsstrategier och mål samt bidra till företagets tillväxt inom området digital information och säkerhet.
Kvalifikationer
 • För att lyckas i rollen ser vi att du har följande erfarenhet och kunskap:
 • Erfarenhet av att vinna affärer genom offentliga upphandlingar, gärna inom mjukvaruområdet eller närliggande.
 • Förmåga att förstå och navigera i komplexa upphandlingsprocesser inom den offentliga sektorn.
 • Utomordentlig förmåga att bygga och underhålla starka relationer med beslutsfattare och kunder.
 • Resultatorienterad inställning med förmåga att arbeta självständigt.
 • God förståelse för marknadstrender och konkurrenter inom relevant område.
 • Utmärkta kommunikations- och förhandlingsförmågor.
 • Flytande svenska och engelska, både i tal och skrift.
Vi erbjuder

Om du blir vår nya kollega kommer du få en spännande möjlighet att leda försäljningen inom ett högst relevant område på stark frammarsch. Du erbjuds ett sunt och samarbetsvilligt klimat och engagerade chefer och kollegor. Utöver detta erbjuds ett konkurrenskraftig lön och förmånspaket.

Hos oss på Thales får du möjlighet till personlig och professionell utveckling inom den digitala information och säkerhetsbranschen.

Ansökan

Vi hoppas att du känner igen dig i denna beskrivning och vi uppmuntrar dig att söka omgående då tjänster kan komma att tillsättas innan datumet för annonsen har gått ut.

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristian Ekelund på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Kristian på 072-308 16 45 eller kristian.ekelund@salesonly.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare