Hoppa till innehåll
SalesOnly Sverige AB logotyp

Sales Executive

Publiceringsdatum
24 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Välkommen till Ludvig & Co - Sveriges ledande rådgivningsföretag. Vi möjliggör trygghet och växtkraft för människor, samhälle och företag. Med över 70 000 kunder och 1 300 medarbetare över 130 platser, är vi en lokal och nationell kraft inom ekonomi, juridik och fastigheter.

Hos oss finns utvecklingsmöjligheterna i vår säljorganisation oavsett var du bor. Därför kan du kombinera ett flexibelt och dynamiskt jobb hos oss med livet du vill leva. Vi är starkast tillsammans och genom samarbete, tillit & inkludering skapar vi den bästa arbetsplatsen.

Det finns ett Vi i Ludvig. Väx tillsammans med oss!

OM OSS OCH ROLLEN som Sales executive
Sales Executive hos Ludvig & CO möter du en dynamisk miljö där kundfokus står i centrum. Vi levererar högkvalitativa tjänster inom redovisning, lön, skatt och andra företagsnära områden. Din roll innebär att identifiera optimala lösningar för kunder och presentera dem. I nära samarbete med verksamhetens chefer leder du säljprocessen från inkommande leads till vunnen affär. Våra kunder finns inom alla branscher och de affärer du genomför är till mindre och större företag i behov av vår kompetens inom ekonomi, redovisning, skatt och lön

Denna utmanande och spännande roll ger dig möjligheten att påverka ditt arbete inom tydliga ramar. Vi är ett team på 7 dedikerade medarbetare inom försäljningsorganisationen, och här finns möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss på Ludvig & CO. Var med och forma din egen framtid samtidigt som du bidrar till att stärka vår position som marknadsledare!

Om dig/VI SÖKER DIG SOM:
  • Vi söker dig som kan bidra med dina kunskaper inom ekonomi.
  • Du har tidigare erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning - Vi tror att du har jobbat hos en kollega i branschen, hos en systemleverantör eller annan liknande befattning där du ansvarat för försäljning av denna typ av tjänster.
  • Relationsbyggare
  • Gärna erfarenhet av ledaruppdrag, personalansvar samt budgetarbete
VI ERBJUDER:
  • En spännande roll i framåtlutat bolag
  • Flexibelt arbete
  • Möjligheten att påverka lönen genom dina skapade resultat
  • En tillåtande, välkomnande och Inkluderande miljö med bra förmåner samt ett bolag som är kollektivavtalsanslutna.
Vår framgång bygger på en kombination av moderna lösningar och ansvarsfull rådgivning. Vi söker passionerade och engagerade individer som vill vara en del av vår framgångssaga och bidra till att göra skillnad för företagare runt om i landet. Om du delar vår vision om att möjliggöra förändring och skapa värde, är du precis den typ av person vi letar efter. Kom och bli en del av Ludvig & Co-familjen och låt oss tillsammans forma en bättre framtid för både företag och karriärer!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Cecilia Lallerman Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Cecilia på tel: 070-2229190 eller via mail: cecilia.lallerman@salesonly.se. Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan - finns annonsen kvar så är den fortfarande sökbar! Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.
SalesOnly Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 jan. 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Mjölby
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga