Hoppa till innehåll
Ansök nu
Nu har du chansen att vara med på vår fortsatta resa och axla rollen som den första renodlade säljaren. En fantastiskt utvecklande och spännande utmaning för dig som drivs av att sälja en unik tjänst på utbildningsmarknaden.

Vårt egenutvecklade koncept The Visual Language of Finance används inom bank, företagsrådgivning, kund- och leverantörsanalys och för intern kommunikation i företag och organisationer. Sedan starten 1991 har vi arbetat med några av dom största bolagen i Sverige och utomlands och har fram till idag gjort avtryck i mer än 45 länder.

Förutom lärarledda utbildningar, digitala och i klassrum, har vi utvecklat ett presentations- och analysverktyg som förenklar dialog och presentation av ekonomiska rapporter, nyckeltal och trender.

Följ med på vår tillväxtresa!

Som ett led i vår tillväxtresa söker vi nu en dedikerad säljare till vårt kontor i Stockholm. Det är just här du, och dina framtida kollegor, kommer in. Vi letar efter dig som vill vara med och bygga upp säljorganisationen från grunden.

Du kommer att utgå från kontoret i centrala Stockholm, på gångavstånd från T-centralen, där teamet sitter. Sverige kommer vara ditt primära arbetsfält men du har även kontakt med kollegorna i USA, Danmark och Finland.

Vad kommer du att jobba med?

Din roll är att bygga upp våra sälj- och marknadsstrategier och driva försäljning, initialt på den svenska marknaden och i en förlängning även internationellt. Ditt fokus kommer vara att sälja in utbildningar, seminarier och workshops, digitala såväl som fysiska. Du kommer bygga upp en egen kundstock både genom att utveckla befintliga kundrelationer och genom att rekrytera nya kunder. Du ansvarar för hela säljkedjan med dina kunder - givetvis finns vi kollegor som stöttepelare.

Kvalifikationer - Vem letar vi efter?
  • Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom tjänsteförsäljning, eller komplex lösningsförsäljning där du har drivit hela säljkedjan självständigt - med framgångsrikt resultat
  • Du har en fallenhet att både se och agera på affärsmöjligheter i situationer där det inte är uppenbart för andra
  • Du är trygg med företagsekonomi och kan föra ekonomiska diskussioner
  • Du utstrålar trygghet och pondus och kan ta dig an ett rum med för dig okända personer
  • Du gillar att ta dig utanför din komfortzon och testa nya saker
  • Du tar ansvar för samt strukturerar upp ditt eget arbete
  • Du har en eftergymnasial utbildning
  • Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat
ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Cecilia Lallerman. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Cecilia via sms 070-2229190 eller via mail: cecilia.lallerman@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via knappen Ansök här i annonsen. Varmt välkommen!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 nov. 2023 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare