Hoppa till innehåll
SalesOnly Sverige AB logotyp

Nationell Säljchef till Essve Sverige

Ansök nu
En attraktiv och utvecklande ledarroll hos ESSVE, ett av Sveriges mest framstående varumärken inom byggbranschen! Vi söker en branscherfaren, lyhörd, strukturerad och driven Säljchef - en operativ ledarroll med ansvar att coacha, utmana, utveckla och följa upp tio ambitiösa, kunniga, samarbetsvilliga och engagerade Distriktsäljare, samt en Space Manager.

Tjänsten innebär ett närvarande ledarskap, både genom att leda på distans och genom resor med säljarna runt om i landet. Vi föredrar att du utgår från Essves huvudkontor i Kista, där även KAM- teamet, Sveriges Country Manager, Essve Produkters ledning, utvecklingsteam, marknadsavdelning, ekonomi och HR har sin bas. Som nationell Säljchef för Essves Distriktsäljare blir du en del av den svenska ledningsgruppen och har ett nära samarbete med KAM-teamet och Country Manager. Tillsammans har ni ansvar för att lönsamt utveckla Essves affär.

Är du intresserad av en av årets mest attraktiva ledarroller inom bygg & retail - Säljchef för Essve Sveriges Distriktsäljare? Kontakta då ansvarig rekryteringskonsult, Kajsa Sandén, eller om du känner någon i ditt nätverk som skulle vara lämplig för rollen, hoppas vi att du tipsar henne/honom att söka tjänsten.

Essve erbjuder:
 • En unik möjlighet att bidra till Essves fortsatta framgång och tillväxt.
 • En ledande roll hos Essve - ett av Sveriges starkaste varumärken för professionella byggare.
 • En attraktiv tjänst som ger dig möjlighet att själv utvecklas och som gör dig till en viktig del av Essve Sveriges ledningsgrupp.
 • Du kommer att leda, coacha och utveckla tio Distriktsäljare och en Space Manager.
 • En plats på ett företag med stolt företagskultur och en dynamisk, platt och modern organisation.
 • En kultur som präglas av kundfokus, engagemang, driv, öppenhet och samarbete - vi har roligt tillsammans och det ger resultat!
 • Konkurrenskraftig ersättning, miljövänlig-/elbil och goda arbetsförhållanden.
 • En nyckelposition inom en framgångsrik och växande koncern - Bergman & Beving.
OM DIG - Erfarenheter & Kvalifikationer
 • Kunskap och intresse för byggbranschen / byggentreprenörer.
 • Starkt renommé från försäljning via återförsäljare och dokumenterat goda säljframgångar.
 • Tydliga ledaregenskaper; lyhörd, strukturerad, tydlig, pedagogisk, coachande och inspirerande lagbyggare.
 • Vana från roller med personal- och resultatansvar, med ett naturligt intresse för både människor och siffror.
 • Förståelse för Essves affärslogik och Distriktsäljarnas arbete och utmaningar.
 • Intresserad av samspelet mellan centrala/strategiska funktioner och Distriktsäljarnas operativa arbete med återförsäljare.
 • Körkort, samt vilja och vana att resa i tjänsten, då tjänsten kräver ett närvarande ledarskap.
Är du en uppskattad, empatisk, engagerad, pedagogisk och resultatdriven ledare med passion för både ledarskap och försäljning inom BYGG - Retail, B2B? Då ser vi fram emot din ansökan. Varmt välkommen!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsulten Kajsa Sandén på SalesOnly. Om du vill ha ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Kajsa via sms/telefon på +46 735-21 65 31 eller via e-post: kajsa.sanden@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och intervjuer kommer att genomföras under vecka 21-23, så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Du kan gärna ansöka med din LinkedIn-profil och bifoga ditt CV. Var också vänlig och svara på ansökningsfrågorna, där du får möjlighet att presentera dig själv och beskriva vad som gör dig till Essve Sveriges nästa ledare och Säljchef!

VILKA ÄR ESSVE?
ESSVE är ett starkt varumärke och en marknadsledande leverantör av skruvar och infästningar som har försett den nordiska marknaden med produkter sedan 1970. ESSVE står för kvalitet och innovation och har flera gånger introducerat banbrytande innovationer på marknaden. All utveckling sker i nära samarbete med nordiska hantverkare, vilket gör att ESSVE år efter år rankas som ett av branschens mest framstående varumärken. ESSVE har cirka 200 anställda och har egna kontor i 10 länder i Europa och Asien. Bolaget har vuxit snabbt sedan 2012 och har gått från att vara ett skandinaviskt varumärke till att expandera globalt. Årlig omsättning är idag 1 miljard SEK med en dubbelsiffrig tillväxt. Bolaget grundades 1970 och har sina rötter i den svenska entreprenörs- och innovationsandan. Vår historia präglar fortfarande företaget och vår stolta företagskultur. Allt vi gör och tror på sammanfattas i vår slogan "GET IT DONE".

ESSVEs framgång bygger på en unik företagskultur och samarbetet mellan de människor som arbetar där. Det är en platt organisation med korta beslutsvägar, och alla medarbetare är viktiga för företagets utveckling. ESSVE grundades 1970 och har sina rötter i den svenska entreprenörs- och innovationsandan, med huvudkontor i Kista. Besök gärna vår webbplats www.essve.se för mer information.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare