Hoppa till innehåll
Ansök nu
Verbal söker nu en Marknadsansvarig
Verbal är en mobiloperatör som riktar sig både till privatpersoner och företag. Vi har funnits i 15 år och närmar oss 30.000 kunder. Vi värdesätter kvalitet framför kvantitet och därför är vi väldigt måna om våra kunder och anställda. Alla ska trivas och ha en så bra upplevelse med oss som möjligt. Vi är mitt inne i en tillväxtresa och det är här du kommer in!

Vi erbjuder
Som Marknadsansvarig hos oss får du möjlighet att vara tongivande i ett entreprenörsdrivet företag som står inför en expansiv och innovativ tillväxtresa inom ett bolag med god ekonomi och med en affärsdriven VD vid rodret. För att vi ska fortsätta växa i takt med marknadens potential, behöver vi nu utöka organisationen med en kreativ, driven och nyfiken Marknadsansvarig. Rollen som Marknadsansvarig hos oss är en komplex roll med många projekt och ett högt tempo. Hos oss möts du av en familjär arbetsplats där vi sätter högt värde i öppenhet och prestigelöst samarbete. Vi tror att en gemensam målsättning är att alltid se till kundens bästa är en nyckelfaktor samt att alltid tänka kvalitet före kvantitet. Välkommen till ett bolag som kännetecknas av våra värderingar; Schyssta, Nyfikna, Enkla och Trygga.

OM TJÄNSTEN - ANSVAR OCH ARBETSUPPGIFTER
Som Marknadsansvarig hos oss kommer du att inneha en viktig roll i bolagets ledningsgrupp, där utrymme och förtroende ges för dig att verkställa dina kreativa idéer både på strategisk och operativ nivå. Ditt huvudfokus kommer att vara att öka bolagets marknadsandelar genom att agera som intern projektledare och stötta säljavdelningen. Du ansvarar för att såväl upprätta marknadsstrategier samt projektleda vid viktigt strategiska projekt såsom utveckling och förvaltning av våra USP:ar och identitet. Du kommer att ha ansvaret för kommunikationen med både befintliga och nya kunder. En annan viktig faktor i rollen blir att tillsammans med vår TA-manager utveckla vårt employer brand då vi ser rekrytering som en viktig faktor för att lyckas med våra målsättningar.

Andra konkreta ansvarsområden kommer att innefatta:
 • Ta fram förslag på kampanjer mot sälj exempelvis sätta ihop bundles eller ta fram smarta tilläggstjänster
 • Agera intern projektledare vid olika events, lanseringar, mässor m.m
 • Ansvara för både hemsida samt sociala medier
 • Ansvara för våra digitala samarbetspartners
 • Ansvara för kundens upplevelse från första kontakt och genom hela kundresan
OM DIG - ERFARENHETER & EGENSKAPER
 • Du är en sann driven och kreativ marknadskommunikatör med erfarenhet av B2C samt B2B
 • Du är trivs i en hands-on roll där du får kombinera strategi med en operativ approach
 • Du känner dig bekväm med olika system såsom Wordpress (eller liknande CMS) InDesign, Mailchimp, Photoshop m.m.
 • Du har ett genuint intresse av försäljning och marknadsföring
 • Vi tror att du som person är orädd samt kan och vill ta ägandeskap för dina projekt
 • Du vågar utmana och komma med nya idéer samtidigt som du är en riktigt skicklig relationsbyggare, såväl internt som externt.
Känner du igen dig i beskrivningen och vill du vara med på en väldigt rolig resa så hör av dig snarast!

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

I denna rekrytering samarbetar vi med Johnny Björklund på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Johnny på 0766202996 eller via mail johnny.bjorklund@salesonly.se

Om Verbal
Vi levererar mobiltelefoni på kundens villkor. Sedan 2007 har vi arbetat målmedvetet för att ta fram de tjänster och lösningar som efterfrågats. Hos oss får du en mobiloperatör med full flexibilitet, snabb kundservice och moderna lösningar. Vi levererar helt enkelt telefoni som passar dig som kund.
Läs mera om oss här.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare