Hoppa till innehåll

Key Acount Manager - Vita Verita AB

Key Account Manager hos Vita Verita
Vita Verita är en etablerad och marknadsledande aktör inom renrumsteknik och kritiska miljöer. Vi är specialister på förbrukningsartiklar, luftteknisk kontroll, service och underhåll. Vår historia går tillbaka till 1983, och sedan dess har vi vuxit till en bred och pålitlig verksamhet med gediget kunnande och praktisk erfarenhet. Vi är intimt förknippade med den svenska och internationella utvecklingen inom renrumsteknik. Vårt arbete har utvecklats parallellt med skärpta miljökrav och standarder. Vad som en gång började som en blygsam verksamhet är nu en pålitlig partner för kunder inom läkemedelsindustrin, elektronikproduktion och andra högteknologiska områden. Nu är vi i en spännande tillväxtfas och det är här du kommer in!

Vårt erbjudande till dig
Vill du vara en del av en spännande resa med starkt tillväxtfokus? Då är Vita Verita den rätta arbetsplatsen för dig. Som Key Account Manager kommer du att ha möjlighet att påverka och vara med och bygga något stort inom renrumsteknik och kritiska miljöer. Du kommer få vara med på en spännande resa med fokus på tillväxt inom ett område som ständigt utvecklas inom en spännande nisch. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor och förmånsbil samt en företagskultur som värdesätter arbetsglädje och kompetens. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med vår kompetenta Försäljningschef, Anna Lena Weiss.

Om rollen som Key Account Manager hos oss
Som Key Account Manager kommer du att spela en avgörande roll i att fortsätta vår tillväxtresa. Du kommer att ansvara för att bygga och vårda relationer med våra viktigaste kunder inom läkemedelsindustrin, elektroniktillverkning och andra högteknologiska sektorer. Din uppgift är att förstå våra kunders behov och se till att de får de bästa lösningarna för sina kritiska miljöer.

Dina Uppgifter innefattar bland annat att:
  • Utveckla och hantera nyckelkunder inom våra primära branscher.
  • Bygga starka och långsiktiga relationer med beslutsfattare hos kunderna.
  • Förstå kundernas behov och utmaningar och erbjuda skräddarsydda lösningar.
  • Följa försäljningscykeln från identifiering av affärsmöjligheter till avslut.
  • Samarbeta med vårt team för att säkerställa att kunderna får enastående service och stöd.
  • Driva merförsäljning och identifiera tillväxtmöjligheter hos befintliga kunder.
Vem är du?
Vi söker dig som har en stark förmåga att bygga relationer och ett djupt intresse för kritiska miljöer och renrumsteknik. Du kan vara tekniskt kunnig, ha erfarenhet av KAM-rollen och vara van vid att arbeta med tillverkande industri och projektbaserad försäljning. Viktigt är att du är en doer som har modet att ta beslut och kommunicera öppet med kunder. Vi värdesätter kandidater som är självständiga och har en affärsmässig syn. Lika viktigt som din kompetens är att du som person trivs med oss och vi med dig. Därför lägger vi stort fokus på att lära känna varandra!
Har du en bakgrund inom renrum eller läkemedelsindustrin ses detta som mycket meriterande. Går du i gång när någon säger ”Kvalitetskontroller” så är det dags att du klickar på ansök!

Om du är redo att vara en del av vårt engagerade team och ta nästa steg i din karriär, ansök nu! Vi ser fram emot att välkomna en ny Key Account Manager till vårt team för att hjälpa oss växa och fortsätta vara marknadsledande inom renrum och kritiska miljöer.

Om oss:
Vita Verita AB är en etablerad och marknadsledande aktör inom renrumsteknik och kritiska miljöer. Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1983 har vi utvecklats till en pålitlig partner för företag inom läkemedelsindustrin, elektronikproduktion och andra högteknologiska sektorer. Vår verksamhet bygger på gediget kunnande och praktisk erfarenhet, och vi har certifieringar enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015. Läs mera om oss här

I denna rekrytering samarbetar vi med Johnny Björklund på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Johnny på 0766202996 eller via mail johnny.bjorklund@salesonly.se.
SalesOnly Sverige AB logotyp

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Jönköping stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga