Hoppa till innehåll
SalesOnly Sverige AB logotyp

Customer Success Account Executive

Publiceringsdatum
16 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
VI LEVERERAR BÄTTRE PLANERING, UPPFÖLJNING OCH ANALYS FÖR EFFEKTIVARE VERKSAMHETSSTYRNING

Vill du bli en viktig del i vårt CSM-team och möjliggöra att fler kunder får ta del av vår molnbaserade lösning för att effektivisera budget- och prognosprocesserna, få avancerade analys- och rapporteringsmöjligheter och kunna bryta ner planer till mål, nyckeltal och aktiviteter i hela organisationen.

Hypergene är ett SaaS-bolag inom corporate performance management och project management. Vi hjälper våra kunder att effektivisera sina budget- och prognosprocesser, följa upp verksamheten genom avancerade analys- och rapporteringsmöjligheter, arbeta med målstyrning på ett sätt som bryter ner övergripande planer till mål, nyckeltal och aktiviteter i hela organisationen. Dessutom erbjuder vi ett effektivt och heltäckande stöd inom projekt-, resurs-, och portföljhantering.

Bland kunderna finns ca 80 kommuner inklusive Stockholms Stad och Göteborgs Stad, ATG, Viking Line, SSAB, TV4, Bosch, Porsche och Keolis. Totalt har vi mer än 500 kunder varav ca 250 i Norden och 250 i DACH-området. Idag är vi ca 200 medarbetare som täcker av hela kedjan från produktutveckling och leverans till kundsupport. Hypergene har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Skövde, Kalmar, Berlin och Köln.

Hypergene utvecklas och växer i snabb takt varför vi söker en Customer Success Account Executive som vill vara med på vår fortsatta resa. Denna roll i CSM-teamet är viktig för vår framtid då du bland annat arbetar med att förstå kundens verksamhet och utöka kundens användning av Hypergene över tid genom att skapa maximal nytta av kundens investering. Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt samt att du har stort intresse för och förmåga att sätta dig in i kundens verksamhet. Du kan ha bakgrund och erfarenhet från en liknande roll där du sålt eller infört system med hög funktionalitet. Det är bra om du arbetat med införande av ekonomi-/verksamhetssystem som verksamhetskonsult, projektledare eller liknande på kund- eller leverantörssidan. Du har vana av och intresse för att inta en rådgivande/konsultativ roll. Tjänsten är placerad i Stockholm eller Malmö.

VI ERBJUDER
 • Ett attraktivt jobb på ett framgångsrikt och lönsamt tech/SaaS-bolag i framkant
 • Ett ambitiöst, framåtlutat och samtidigt omtänksamt bolag - vi vill varandra väl
 • Ett bolag där vi hjälps åt - bra sammanhållning och positiv anda
 • Möjlighet att göra karriär och utvecklas
 • Kul, utmaningar, högt tempo och kunniga kollegor med passion för vad de gör
 • Högt engagemang där alla bidrar och kan påverka
 • Hybridkontor - individen är viktig för oss, work-life balance
OM ROLLEN OCH DIG
Du har energi, eget driv och ett affärssinne som präglas av en prestigelös och ödmjuk inställning. Du jobbar strukturerat och ihärdigt för att nå resultat samt skapa värde ute hos kunderna. Du skapar tillit och förtroende i dina relationer, tar ansvar och tar dig an dina uppgifter med stort engagemang. Du är nyfiken, vill utvecklas och lära dig nytt. Som person är du ambitiös, glad, positiv och hungrig, du vill bidra med din kunskap för att skapa värde - känner du igen dig? - läs mer om vad som krävs för att bli vår nya kollega!

Dina stakeholders hos kunderna är bland annat CFOs, Ekonomichefer, Head of Business Control och Senior Business Controllers. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat följande:
 • Utveckla och hantera affärsmöjligheter och försäljning på kundbasen: licens/produkter och återkommande tjänster
 • Hantera rutiner för återkommande kundmöten, kundplan och utvecklingsaktiviteter
 • Hantera kundplan tillsammans kunden (ofta C-level) och Expert Services och för att skapa strategiska partnerskap
 • Administrera och rapportera kundkontakter, försäljningsprocesser, avtal, licenser och licensrevisioner i CRM-system. Hantera underlag för licensfakturering och fakturering av återkommande tjänster
 • Uppdatera CRM-systemet kontinuerligt för att säkerställa hög informationskvalitet
 • Hantera kundkategorisering, skapa planer för potentiella riskkunder
 • Hantera och revidera avtal för återkommande tjänster
 • Skapa innehåll, delta i och följa upp affärsmöjligheter från marknadsföringsaktiviteter
 • Följa upp resultat från kundundersökningar, skapa handlingsplaner och kommunicera resultat och plan till kunderna
 • On-boarding av nya kunder och i vissa fall deltagande i styrgrupp för införandeprojekt
Detta kan bli en riktigt kul resa för dig som ser möjligheterna att kunna påverka och bidra med hela dig. Till ditt stöd har du kunniga kollegor inom Expert Services, Produkt, PreSales, Marknad. Du rapporterar till vår VP Customer Success Mats Karmeland. En del resor ingår i tjänsten.

DINA ERFARENHETER OCH KOMPETENSER
 • Erfarenhet av B2B-försäljning av komplex programvara (t.ex. BI, ERP)
 • Mycket god förmåga att arbeta med kunder och förstå deras verksamhet och utmaningar
 • Erfarenhet av ekonomisk/strategisk planering
 • Erfarenhet från management consulting eller upphandling av komplex programvara
 • Flexibel och villig att ta ansvar i ett snabbväxande företag där arbetsrutinerna ständigt utvecklas
 • Förståelse och intresse för software och SaaS-tjänster
 • Självdisciplin, ett starkt självledarskap och ett inre driv
 • Välformulerad i tal och skrift på svenska och engelska
 • Akademisk utbildning inom ekonomi
Det är meriterande om du har erfarenhet av offentlig sektor, LoU, CRM, Solution Selling samt vana av kommunikation och dialog på C-level. Viktiga värderingar som vi gärna ser att du delar med oss är kundnöjdhet, affärsmannaskap och passion för försäljning.

Vill du anta utmaningen och bli vår nya kollega - Vi ser fram emot din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Miléne Strömqvist. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas: skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. OBS! Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringsperiodens slut.

MER OM HYPERGENE
Titta in på vår hemsida här
SalesOnly Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 jan. 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga