Hoppa till innehåll
I rollen som Account Manager ansvarar du för försäljningen och bearbetningen avmarknaden i Stockholm/Mälardalen med särskilt fokus på kunder med hög potential. Du kommer sälja en bred portfölj av produkter inom industriell mät, - kontroll, - och reglerteknik vilket gör ditt arbete och vardag varierat och spännande. Du har ansvar för hela säljprocessen, från att boka kundbesök till att presentera den bästa lösningen för varje unik kund. Du rapporterar löpande dina försäljningsaktiviteter, har kontinuerliga säljträffar med övriga teamet och följer upp säljarbetet med Försäljningschefen. Som stöd i tekniska frågor och lösningar finns tekniska innesäljare, applikationsexperter och en specialiserad teknikgrupp placerade på våra kontor i Stockholm och Malmö. En stor internationell grupp av produkt- och applikationsexperter finns också till ditt stöd. Du kommer att arbeta i en internationell miljö, där du har ett tätt samarbete med kollegor inom företaget där ni tillsammans skapar de bästa förutsättningarna och servicen till kunderna.

Du utgår hemifrån och en del resor förekommer i tjänsten bla till kontoren i Malmö och Stockholm samt till huvudkontoret Tyskland för utbildning, mässor etc.

Vi erbjuder
  • Ett stimulerande säljarbete i ett internationellt och expansivt företag med en ledande ställning inom teknologi och kvalitet
  • Att vara med och driva utvecklingen av dina kunder med mycket frihet under ansvar
  • Möjligheter till personlig utveckling, tillväxt och kontinuerligt lärande
  • Ett starkt samarbete med kompetenta och härliga kollegor både nationellt och globalt
OM DIG - ERFARENHETER & EGENSKAPER
Vi söker dig med stort affärsfokus och som värdesätter långsiktiga kundrelationer. Du är van vid att skapa resultat genom hög aktivitet och strukturerad bearbetning av marknaden och ditt distrikt. Som person är du kreativ, nyfiken och initiativtagande. Du är van vid att arbeta självständigt och tycker samtidigt om att samarbeta brett inom företaget.

Vidare ser vi gärna att du har:
  • Teknisk säljerfarenhet gärna mot OEM och/eller direkta slutkunder
  • Eftergymnasial teknisk utbildning alternativt goda tekniska kunskaper införskaffade genom arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av att arbeta både med korta och långa säljcyklar
  • Stort tekniskt intresse och kunnande
  • Goda kunskaper i engelska talar och skriver svenska obehindrat
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Per Sävje på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Om Bürkert
Bürkert grundades i Tyskland 1946 och är idag ett av världens ledande företag inom industriell mät,- kontroll,- och reglerteknik. Produkterna omfattar allt ifrån ventiler till system och kundunika lösningar - alltid med högsta kvalitet och i linje med senaste teknik. Bürkert har säljkontor i 36 länder, sex egna fabriker och fyra forsknings- och utvecklingscentra. I Sverige grundades Bürkert 1968 och har idag kontor i Stockholm och Malmö. Läs gärna mer på: www.burkert.se.
SalesOnly Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
20 okt. 2023 (16 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Sundsvall
Försäljning
Företagslogga
Uppsala stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga