Hoppa till innehåll

Account Manager med inriktning solenergi

Brinner du för att utmana och skapa nya insikter hos dina kunder? Har du ett driv att skapa långsiktiga affärsrelationer med optimering av kundens verksamhet i fokus? Är du en erfaren säljare med bakgrund inom solenergi som vill vara med i ett vinnande team? Då kan du vara vår nya utesäljare till produktområde klimat och energi med inriktning solenergi med placering i Östra Sverige med fördel i Stockholm.

Du blir en viktig nyckelspelare i ett framgångsrikt team som arbetar med försäljning och projektering inom solenergi över mellersta Sverige. Ditt ansvarområde blir att bearbeta marknaden inom ditt distrikt mot uppsatta försäljningsmål och säkerställa att våra kunders verksamhet utvecklas i rätt riktning inom solenergi. Du kommer att utgå från något av våra kontor i stor Stockholm och din region kommer vara Närke, Östergötland och Stockholm. Primärt bearbetar du installatörer och slutkund.

Vi erbjuder

Ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av norra Europas mest innovativa och ledande Sourcing & Services-företag inom El, VVS och Industri. Vi vet att Solars möjligheter att växa hänger på att våra medarbetare fortsätter att utvecklas. Personlig utveckling värderar vi högt och vi erbjuder bland annat olika utbildningsprogram för din karriärsutveckling. Vi lever efter mottot "stronger together" och nu behöver vi dig för att bli ännu starkare.

Huvudarbetsuppgifter
  • Genom personliga kundbesök bearbeta nya och befintliga kunder
  • Skräddarsy totala solenergilösningar som matchar kundens behov
  • Projekt och offertuppföljning
  • Genomföra externa presentationer inom produktområdet solenergi
  • Medverka vid kundevent, seminarier samt mässor
Kvalifikationer
  • Vi ser gärna att du har flera års av erfarenhet av liknande försäljning, gärna med bakgrund inom solenergi alternativt El-området
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska både i talar och skriver.
  • B-Körkort då arbetet innefattar resor och tillgång till tjänstebil
  • Har du ett redan upparbetat kontaktnät ser vi det som meriterande
Profil

Som utesäljare hos oss ser vi att du har tydligt affärsfokus och ett strukturerat arbetssätt. Du agerar resultatinriktat mot långsiktiga försäljningsmål och med ett stort engagemang och intresse för våra kunders verksamhet utvecklar du affärsmässiga relationer. För att nå framgång i denna roll trivs du med många kontaktytor och du har lätt att skapa förtroende inom alla led. Vi ser att du är självständig, kreativ och målmedveten för att driva långsiktiga säljprocesser. Du motiveras av att utmana dina kunder i säljdialogen och du har hela tiden en medveten säljstrategi. Vi ser det som meriterande om du har ett upparbetat kontaktnät inom branschen, men än viktigare är att du har ett stort intresse inom belysningsområdet och framför allt drivet och viljan att utveckla dina affärsrelationer och din egen försäljning.

Kontakt och Ansökan

Låter detta som du? Välkommen med din ansökan via nedan länk.

Önskar Du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Per Larsson, Competence Center Manager, mobil: +46 700 91 99 00, e-mail, per.larsson@solar.se

Urvalet kommer att ske löpande varför vi vill ha din ansökan så snart som möjligt.
Sales logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Per Larsson
Email

Om arbetsgivaren

Solar Sverige är i dag en av Europas ledande sourcing- och servicepartners med verksamhet främst inom el, VVS, industri och klimat/energi. Vår kärnverksamhet kretsar kring varuförsörjning, tjänster och optimering av våra kunders verksamheter. Vi tror på kraften i att tänka framåt och strävar alltid efter att förstå våra kunders behov i syfte att tillhandahålla relevanta, personliga och värdefulla tjänster. Läs mer om oss på solar.se.
http://www.solar.eu

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Örebro stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga