Account Manager

Account Manager

Account Manager On-trade
Stockholm och utvalda säsongsorter

Är du en duktig säljare som har bra kunskap om bar- och restaurangmarknaden? Nu finns möjligheten för dig att få arbeta med marknadsledande varumärken inom segmentet on-trade.

Sales Support Sweden erbjuder en väldigt spännande tjänst där du som Account Manager bygger upp ditt kontaktnät med barer, restauranger, hotell och nattklubbar.

Vi erbjuder

  • En stark produktportfölj med smakfulla varumärken
  • Ett fartfyllt och spännande arbete med många kontaktytor
  • Tjänstebil och tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag
  • En trygg anställning med goda utvecklingsmöjligheter

Om tjänsten
Du kommer som Account Manager att ansvara för kunder med fokus på drycker inom bar, restaurang och hotell. Du deltar på mässor, utvecklar våra grossister och bygger upp långsiktiga relationer med våra kunder där du ibland även håller i kundträffar och utbildningar kring våra produkter. Du budgeterar, gör uppföljningar och ansvarar för resultaten i ditt distrikt. I din produktportfölj har du bl.a. hjälp av Britvic, London Essence, Evian och Saturnus snapsar mm.

Tjänsten är på heltid med provanställning. Övernattningar är förekommande i samband med kundmöten, konferenser, mässor och kundträffar.

 Vad har Fredrik Löthman, försäljningschef Foodservice/On-trade att säga om Sales Support? 

"Jag har arbetat inom Foodservice i drygt 30 år på olika befattningar. Sales Support sökte upp mig när de skulle starta en Foodservicekår. 

Som chef försöker jag vara enkel att ha och göra med och är inte rädd för att vara med och hjälpa till operativt ute på mässor eller andra kundaktiviteter. Gillar en öppen och ärlig dialog med alla och är rak i kommunikationen.

Sales Support är en trygg arbetsgivare med många anställda och olika säljkårer som gör att vi i stort sett alltid kan erbjuda arbete för alla även om det sker förändringar på uppdragsgivarsidan. Det är en familjär stämning som många uppskattar. Vi har roligt tillsammans och många umgås även privat med sina kollegor. Vi har starka varumärken som vi känner stolthet för och vi är uppskattade av våra uppdragsgivare."

Din bakgrund
För att lyckas i din roll som Account Manager hos oss är det en fördel om du har erfarenhet från restaurangbranschen eller från en liknande tjänst inom DVH. Erfarenhet från försäljning och kunskaper om branschen i stort är meriterande. Vi ser gärna att du har en god analytisk förmåga och ser möjligheter i situationer.

Du är utåtriktad, har lätt för att ta kontakt och bygga relationer med fokus på win-win. Du värdesätter god struktur och planerar din arbetstid på ett klokt sätt. Du har goda kunskaper i svenska språket och hanterar Office-paketets olika delar. Vi tror även att du har ett stort intresse för mat och dryck och en egen inre drivkraft för att lyckas.

Sales Support Sweden genomsyras av en stark laganda och våra medarbetare är alla ansvarstagande och tycker om att bidra till gruppens framgång.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Fredrik Törnkvist. Du når Fredrik på tel. 040-66 06 727. 

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Sales Support Sweden AB grundades 1993 och är ett helägt dotterbolag till Consivo Group AB. I koncernen ingår systerbolag i Sverige, samt i övriga nordiska länder.

I Sales Support Sweden AB  är vi totalt 250 anställda och omsätter ca 245MSEK. Huvudkontoret ligger på Gärdet i centrala Stockholm. Vår grundidé är att i nära samarbete med våra uppdragsgivare vara bäst på att effektivt bygga starka varumärken i butik.

Läs gärna mer på vår hemsida: www.salessupport.se

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Butik, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!