Hoppa till innehåll
Sales Collective logotyp

Vi söker Regional Account Manager till Mer Stockholm !

Ansök nu
Regional Account Manager

Nu söker vi dig som vill vara med och skapa den bästa och mest kundfokuserade laddoperatören för elbilsladdning i Europa. Låter det spännande? Som Regional Account Manager kommer du att utvecklas både professionellt och personligen i en snabbväxande bransch och dynamisk miljö och i takt med att företaget och marknaden utvecklas. Vi är Mer, är du?

Om rollen
Vårt uppdrag på Mer är att göra hållbar elektrisk mobilitet enkel och tillgänglig för alla. Detta gör vi genom att bygga ut vårt ledande publika laddnätverk och erbjuda företag och konsumenter smarta helhetslösningar inom elbilsladdning.

Du kommer att ansvara för att bygga relationer med kundkategorier som företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag.
Ditt fokus är att hålla en hög aktivitetsnivå och skapa affärer med primärt fokus nya kunder.

Du bokar digitala eller fysiska möten, håller säljpresentationer samt tar fram anpassade offertförslag och stänger affärerna genom signering av digitala avtal.

I Mer's säljteam samarbetar du med hjälpsamma och kunniga kollegor med placering i Helsingborg, Stockholm och Göteborg. Vi ser att du är bosatt i Stockholm med omnejd och du kommer att rapportera till vår Senior Sales Manager.

Ditt ansvarsområde
  • Framtagande av säljplan för den tilldelade regionen med fokus på prioriterade kundkategorier och/eller kanaler
  • Kundaktiviteter med fokus prioriterade kundkategorier och/eller kanaler
  • Prospektering för att hitta leads med behov av lösningar för elbilsladdning
  • Ta fram, signera och löpande följa upp utestående ramavtal samt offerter enligt prislista och givna riktlinjer
  • Löpande leadsbearbetning och kundbearbetning och hantera inkommande förfrågningar
  • Medverka på mässor och andra säljfrämjande aktiviteter
  • Arbeta med företagets CRM-system och affärssystem enligt givna riktlinjer
  • Registrering av orders i samarbete med övriga medarbetare på försäljningsavdelningen
  • Professionell överlämning av kundprojekt till företagets Installationsavdelning
Vem är du?
Du älskar att göra affärer och drivs av att arbeta självständigt med stort eget ansvar. Du är motiverad, positiv, prestigelös och gillar att hitta lösningar tillsammans med kunder och kollegor.

Du är nyfiken både på ny teknik och kundernas behov och gillar att bidra till löpande utveckling och förbättringar. Vi tror att en passande kandidat för denna roll kommer från en KAM-roll, eller möjligtvis en grym Account Manager som är redo för att ta nästa kliv i karriären.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av försäljning inom e-mobility eller fastighetsbranschen.

Vad erbjuder vi?
På Mer har vi ett brinnande engagemang för det vi arbetar med.
Vårt uppdrag är att göra hållbar elektrisk mobilitet enkel och tillgänglig för alla. Detta gör vi genom att bygga ut vårt ledande publika laddnätverk och erbjuda smarta helhetslösningar för laddning hemma, på jobbet och längs vägen.

Som en av oss kommer du att arbeta med härliga kollegor där laget går före jaget, vi ställer upp för varandra och hjälps åt att nå våra mål och få nöjda kunder.

Du kommer att utvecklas både professionellt och personligen i en snabbväxande bransch och dynamisk miljö och i takt med att företaget och marknaden utvecklas. Vi är Mer, är du?

Ansök
Rekryteringsprocessen fortlöper löpande vilket innebär att vi vill ha din ansökan snarast.
I denna rekrytering samarbetar vi med Sales Collective.
Har du frågor eller funderingar, tveka inte att ringa Martin Nyberg 0705-10 90 01.

Om Mer
Mer Sweden är en ledande laddoperatör för elbilar i Sverige och en del av den europeiska laddkoncernen Mer. Vårt mål är att erbjuda hållbara laddlösningar som är enkla och tillgängliga för alla för att driva omställningen till elektrifierat.

Mer är en europeisk laddkoncern som består av flera e-mobilitetsföretag i Europa, och ägs av Statkraft. Även om varumärket Mer grundades 2020 består laddportföljen av företag i Norge, Sverige, Tyskland och Storbritannien som har många års erfarenhet av e-mobilitet. Mer Sweden AB utgör Mer-koncernens svenska organisation. Mer Sweden AB ägs av Statkraft, Jämtkraft, Tekniska verken i Linköping och Öresundskraft. Huvudkontoret ligger i Helsingborg och i bolaget arbetar ca 40 passionerade medarbetare.

Välkommen att söka !
Mer info
Kontaktperson
Martin Nyberg
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi har nycklarna som får dig att växa som person, med löpande kompetensutveckling åt alla.

Anslut till vårt nätverk för ett personligt möte och access till våra lediga tjänster och uppdrag!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare