Hoppa till innehåll
Om tjänsten

Vi söker dig som vill lära dig hur man blir en bra teknisk utesäljare. Du kommer som junior utesäljare lära dig vårt produkt sortimentet för att du senare ska kunna arbeta med försäljning självständigt. Tjänsten innebär att du bearbetar befintliga kunder och start ups inom elektronikbranschen. Du har tillgång till kunniga och hjälpsamma medarbetare och leverantörer, och arbetar självständigt under eget ansvar. Du blir del av ett team i en spännande branch och utvecklande arbetsplats i en god arbetsmiljö. Tjänsten innebär att du kommer resa i Sverige men du utgår från vårt svenska huvudkontor i Kista, Stockholm.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid personlighet.
Du är relationsbyggande, serviceminded och har lätt att skapa och bibehålla goda relationer till kunder och leverantörer.
Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift samt har god IT-vana. B-körtkort är ett krav. Tidigare erfarenhet av försäljning och teknisk gymnasieutbildning är meriterande men ej ett krav.

Omfattning

Tjänsten är på heltid, tillsvidare, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rutronik är ett oberoende familjeägt företag baserat i södra i Tyskland.Företaget grundades 1973 av Helmut Rudel och har utvecklats från ett "enmansföretag" till en av de ledande distributörerna av elektronik komponenter. Företaget har idag mer än
1 800 anställda världen över och 2005 etablerades det svenska dotterbolaget Rutronik Nordic AB. Det breda produktsortimentet inkluderar halvledare, passiva och elektromekaniska komponenter samt embedded boards, storage, displayer och wireless produkter.

Liknande jobb