Hoppa till innehåll

Financial Advisory Consultant

Om RSM
Hos RSM arbetar vi med att leverera tjänster inom revision, skatt, rådgivning och företagstransaktioner till våra kunder. Tjänster som kan skapa stora värden, underlätta våra kunders utveckling och säkerställa att de fattar rätt ekonomiska beslut för sina verksamheter – alltid med den personliga relationen i centrum.

Det finns många goda skäl att arbeta på RSM – fantastiska kollegor, härlig stämning, en stark arbetsplatskultur med stort utrymme att påverka din vardag, stimulerande arbetsuppgifter, individuell utveckling och internationella karriärmöjligheter, bara för att nämna några.

Vårt företagsklimat erbjuder både gott om utmaningar och belöningar för den som vill lyckas i sitt arbete. Vi värnar om en bra balans mellan arbetsliv och privatliv och frihet under ansvar är en självklarhet för oss. Vi har stort förtroende för våra medarbetare och du får snabbt mycket ansvar i din roll. Du som söker arbete hos oss gillar att driva din egen utveckling – givetvis med full stöttning av oss och med hjälp av moderna arbetsverktyg. Hos oss får du goda möjligheter att bygga upp din egen kompetens när du hjälper våra kunder att förverkliga sina visioner.

Glädje är ett av våra starkaste värdeord och att ha kul på jobbet är det absolut viktigaste hos oss. Har man roligt på jobbet så trivs man, och då ser man också fram emot att gå till jobbet. Därför är vi otroligt glada och stolta över att Great Place to Work har utsett RSM till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2023! Vi tror att du som medarbetare kommer trivas bra hos oss!

Din roll som Financial Advisory-konsult
I rollen är du en del av tjänsteområdet Financial Reporting Advisory där du är delaktig i att bygga och vidareutveckla teamet. Som Financial Advisory-konsult axlar du rollen som projektledare där du ingår i olika projektteam samt är ansvarig för ett antal kunder. Du arbetar nära beslutsfattare hos kunden och får mycket ansvar från första dagen. De olika uppdragsgivarna sträcker sig från små företag till stora internationella koncerner. I rollen har du varierande arbetsuppgifter i de olika projekten, så som upprättande av årsredovisningar, andra komplexa redovisningsfrågor samt IFRS-konverteringar.
I rollen inkluderas, men är ej limiterad till:
 • Deltagande i förändring och förbättringsinsatser inom ditt område
 • Årsredovisningar samt andra finansiella rapporter
 • Stöd vid komplexa redovisningsfrågor
 • Konsolideringar
 • IFRS-konverteringar
Dina kvalifikationer
 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Gedigen erfarenhet av koncernredovisning
 • Mycket goda kunskaper inom K3
 • Kunskap inom IFRS är starkt meriterande
 • Erfarenhet av koncernredovisning i transaktionsintensiva organisationer är meriterande
 • Flytande svenska och engelska, i både tal och skrift
För att lyckas i rollen är du driven, ambitiös och detaljfokuserad. Du är en person som uppskattar att utmanas och ställas inför nya situationer, där du ser det som ett sätt att utveckla dina färdigheter. Vidare är du en naturlig lagspelare, som uppskattar att vara en del av ett sammansvetsat team där man stöttar och hjälper varandra.

Vad RSM erbjuder dig
På RSM erbjuds du en stöttande och utvecklande arbetsmiljö, där varje medarbetare får en personlig coach och en individuell utvecklingsplan. RSM har det 6e största nätverket i världen inom revision, skatt och rådgivning och 51 000 medarbetare globalt.  RSM Sverige har kontor i Stockholm och Göteborg, där Stockholmskontoret består av närmare 60 personer och är beläget i nyrenoverade och moderna lokaler i Spårvagnshallarna i centrala city.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning:100%, heltid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Financial Advisory-konsult till RSM intressant? Urvalet sker efter sommaren, men tveka inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!
RSM Stockholm AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning
http://www.rsm.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Malmö stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Media, Kultur & Design
Företagslogga
Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga
Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga