Hoppa till innehåll
Ropo Captial logotyp

Second Line Support till Ropo Capital

Ropo Capital letar efter sin nästa Second Line Support. Trivs du att arbeta med MySQL och letar efter ett riktigt grymt team att utvecklas med? Då söker vi dig!

Om tjänsten
I rollen som Second Line Support kommer du att med kund- och leverantörsupport för Ropo Capitals fakturahanteringssystem. Du kommer dagligen att arbeta med ärendehanteringssystemet Jira och utför ditt arbete i MySQL.
Ropo Capital har idag 80 anställda i Sverige, med kontor i Stockholm och Göteborg, Ropo Capital har tekniska projektledare på båda orterna. Du kommer att ingå i ett team med erfarna tekniska projektledare som du kommer få support, stöttning och upplärning av för att på bästa sätt lyckas i rollen.

Du kommer bland annat att:
  • Ha nära dialog med företagets kunder
  • Arbeta med teknisk dokumentation
  • Arbeta med felsökning inom mjukvara samt att delta i förbättringsarbete och problemlösning
  • Arbeta tätt tillsammans med supportavdelningen för att säkerställa kvalitet i de tekniska lösningarna
Vi tror att du som söker
  • Har tidigare erfarenhet av en liknande roll där du arbetat i MySQL
  • Besitter goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
  • Grundläggande kunskaper inom utveckling
  • Kan fatta snabba beslut och trivs med att arbeta i ett högt tempo.
Vi ser det starkt meriterande om du har tidigare inom bank eller finans samt om du har kunskap inom Linux.

Ropo Capital värdesätter personliga egenskaper såsom initiativtagande, självgående och engagemang.

Vad erbjuder Ropo Capital?
Som medarbetare hos Ropo Capital blir du en del av deras starka företagskultur som präglas av arbetsglädje och av engagerade människor som drivs av att få saker att hända. De tänker stort och utmanar sig själva varje dag.
Du får ett riktigt bra förmånspaket, med aktiv satsning på hälsa, chans att vara en del av ett spännande företag i tillväxtfas med goda personliga utvecklingsmöjligheter.
Ropo Capital är ett modernt företag som erbjuder dig en stimulerande och fartfylld arbetsmiljö mitt i centrala Stockholm eller Göteborg med möjlighet till distansarbete några dagar i veckan.

Information om processen
Professionals Nord söker för Ropo Capital räkning en Teknisk Projektledare. Vi på PN sköter rekryteringsprocessen i form av urval, intervju och presentation.
Start: Vid möjlighet
Omfattning: Heltid
Stad: Stockholm
Urval: Löpande
Kontakt: Lucas.bryggman@professionalsnord.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson
Lucas Bryggman
Telefon
Email
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 apr. 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare