Hoppa till innehåll
Rohde & Schwarz Sverige AB logotyp

Affärsutvecklare Rohde & Schwarz Sverige ab

Publiceringsdatum
08 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Cilla Lennér
Email
Telefon
Ansök nu
Vill du vara med och forma framtiden inom SIGINT och Electronic Warfare? Rohde & Schwarz söker en Business Developer/Manager.

Vill du ha en viktig roll i ett snabbväxande område inom elektroniksystem för militär och civil användning? Vi söker en Affärsutvecklare med expertis inom signalspaning och säker radiokommunikation för att stärka vår division ytterligare.

Rohde & Schwarz är en världsledande leverantör av systemlösningar inom försvarssektorn och har många starka samarbeten med integratörsföretag liksom civila och militära myndigheter.

Du kan utgå från kontoret i Stockholm eller Göteborg och du har stor möjlighet att anpassa rollen utifrån dina styrkor och tidigare erfarenheter.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som Affärsutvecklare hos Rohde & Schwarz får du möjlighet att forma framtiden för våra kunders systemlösningar. Du blir en del av ett litet men etablerat team med långvariga kundrelationer och du kan räkna med starkt stöd från huvudkontoret i München. Som teknikintresserad får du arbeta med högklassiga produkter inom radioövervakning, elektronisk krigföring, kryptolösningar och robusta radiokommunikationssystem för luft, mark och sjö.

Vi erbjuder också förmåner som bonus, tjänstepension, tjänstebil, friskvårdsbidrag samt deltagande i aktiviteter som stärker teamet. Det förekommer resor framför allt till kunder och till huvudkontoret i München för möten och utbildningar.

Dina arbetsuppgifter

I din roll kommer du driva affärer och projekt genom hela livscykeln inom militära och civila elektroniksystem. Du har ett nära samarbete med kunder och kollegor inom försäljning, teknisk produktledning, logistik och service. Du har örat mot rälsen och är aktiv i forum, på mässor och andra sammanhang relaterade till området säker och robust radiokommunikation, kryptolösningar samt SIGINT och EW. Du skapar, förhandlar och säljer in lösningsförslag till kunder, följer upp och tar ansvar för leveransfasen och har fokus på långsiktighet. Du trivs med att jobba nära kunder i en rådgivande roll där din systemförståelse och tekniska kunskap bidrar till bättre beslutsfattande för dina kunder. Det kommersiella kan vi stötta dig med i starten, om du inte har det med dig.

Värt att veta

Rohde & Schwarz är ett globalt företag, med kontor på tre orter i Sverige med huvudkontor i södra Stockholm. Du utgår från kontoret i Stockholm eller Göteborg. I Sverige finns ca 25 medarbetare och totalt i Norden, över 100 medarbetare. Du tillhör teamet inom den division som kallas R&S Technology Systems.

Våra förväntningar

Vi söker dig med mångårig erfarenhet från försvars- och eller offentliga elektroniksystem. För att trivas och lyckas i rollen långsiktigt har du förmodligen erfarenhet från arbete som användare, produktexpert, projektledare eller som ingenjör inom SIGINT, EW eller säker radiokommunikation och du har kanske även erfarenhet från försäljning och affärsutveckling.

Som person är du självgående och förtroendeingivande i din roll och trivs med att skapa och utveckla goda och långvariga kundrelationer. Du har också förmågan att arbeta disciplinerat och resultatinriktat mot långsiktiga mål och tar dig an utmaningar med ett positivt, nyfiket och lösningsorienterat förhållningssätt.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Rohde & Schwarz Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 dec. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga