Hoppa till innehåll
Är du en självgående teknisk förvaltare med hög grad av initiativtagande och fallenhet för projektadministration? Lockas du av en spännande roll i en internationell koncern, där du dessutom får möjligheten att arbeta med något av det mest framstående köpcentrumet i Sverige? Då är det här rätt roll för dig!

Unibail-Rodamco-Westfield är det ledande kommersiella fastighetsbolaget i Europa som äger och driver några av de främsta köpcentrumanläggningarna i Norden såsom Westfield Täby Centrum, Westfield Mall of Scandinavia, Nacka Forum samt Fisketorvet i Köpenhamn. Bolaget har ett starkt fokus på högkvalitativa kommersiella fastigheter med tyngdpunkt på köpcentrum. Genom vår Better Places 2030 agenda, ett av fastighetsbranschens mest ambitiösa hållbarhetsprogram, arbetar vi aktivt med att skapa platser som håller högsta miljömässiga standarder och som bidrar till bättre städer och samhällen.

Vi tror på att mångfald spelar en viktig roll i framgången för vår verksamhet och vi är engagerade i att skapa en arbetsmiljö som respekterar och värderar våra individuella olikheter.

Om tjänsten

I din roll som Deputy Technical Manager kommer ditt fokus framför allt kommer vara att arbeta med energioptimering, långsiktiga investeringar för centrumet, rapportering av ex. energi samt analyser och arbete med kostnadsreduceringar beträffande drift-och underhåll.

Du kommer även att ha löpande kontakt med entreprenörer, leverantörer och hyresgäster samt ansvara för mindre projekt.

I rollen ingår ansvar för att:
 • vara delaktig i arbetet med planering samt genomförande av investeringar i teknisk utrustning och allmänna standardhöjningar samt förbättringar av köpcentrumet.
 • ha tät kontakt och aktivt deltagande i arbetet med externt anlitade leverantörer inom exempelvis drift, bevakning, städning och avfallstransport och därigenom säkerställa att tjänsterna håller avtalsmässig kvalité.
 • ansvara för att myndighetsbesiktningar utförs och följs upp samt arbeta med uppkomna fastighetsskador.
 • tillsammans med Senior Technical Manager upprätta drift- och underhållsplan samt planera och delta i utförandet av daglig drift och underhåll.
 • tillsammans med interna samt externa byggprojektledare övervaka och delta i hyresgästanpassningar ur ett tekniskt perspektiv.
 • hantera fakturaflöde och medverka aktivt vid kvartals och årsbokslut. Du ansvarar för att säkerställa att fakturor följer avtal/överenskommelser och administrerar och följer upp centrumets löpande kostnader (t.ex. energi och avfall) samt hanterar försäkringsärenden.
 • ansvara för rapportering av exempelvis energi och andra nyckeltal till huvudkontoret i Paris.
 • bidra till budgetarbetet.
Rollen är placerad på centrumledningskontoret i Westfield Täby Centrum där du har ett nära dagligt samarbete med ansvarig Senior Technical Manager och övriga medarbetare i centrumledningen. Du kommer rapportera till Head of PMPS Northern Europe.

Är det här du?
 • Relevant eftergymnasial utbildning inom området, exempelvis inom teknisk förvaltning eller driftteknik.
 • Minst 2–3 års erfarenhet från teknisk förvaltning och meriterande om man arbetat med kommersiella fastigheter.
 • Van data och systemanvändare samt vana att arbeta administrativt.
 • Det är meriterande om du tidigare erfarenhet från arbete i köpcentrum samt av drift- styr- och reglerteknik och/eller energibesparingsprojekt.
 • Mycket goda kunskaper i svenska samt engelska i både tal och skrift, då du behöver använda båda språken i ditt dagliga arbete.
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper! För att lyckas i rollen behöver man vara teknisk kunnig, vara lösningsorienterad och flexibel. Man kommer ha stort eget ansvar samt arbeta självgående och behöver således vara driven, ambitiös, ha ett högt självledarskap och vara en framåtlutad person. Slutligen söker vi en person med god administrativ förmåga, intresse för analys och med ett strukturerad arbetssätt.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Unibail Rodamco Westfield med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta senior rekryteringskonsult Sissel Strand på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
Rodamco Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
24 dec. 2023 (23 dagar kvar)
Typ av anställning
http://www.unibail-rodamco.com

Fler jobb från samma arbetsgivare

Sollentuna
Data & IT
Företagslogga
Ronneby
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Ängelholm
Marknadsföring
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga