Hoppa till innehåll
Robin logotyp

Är du vår nya SEO-specialist?

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du erfarenhet av att arbeta med SEO, gärna på en nivå med en komplex webbstruktur med en mängd olika komponenter, målgrupper och mål? Har du en bra förståelse av hur en organisation fungerar och är du uppmärksam på detaljer, då är det dig vi söker.

På Eniro hjälper vi små och medelstora företag med att marknadsföra sig digitalt. Vi verkar i Norden och har förutom i Sverige även kontor i Norge, Finland och Danmark. Vi är på en spännande tillväxtresa och du kommer in i en tid då det verkligen finns många nya spännande initiativ.

Om jobbet

Vi erbjuder dig möjligheten att få driva förändring och utveckling i en av de starkast växande framtidsbranscherna. Du kommer att ansvara för ett stort antal kunder i många olika branscher.

Ett perfekt tillfälle för dig som har siktet inställt på en karriär online. Hos oss bygger du kompetenser som har en stor efterfrågan på såväl den svenska och utländska marknaden. Vidare erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal, konkurrenskraftig lön och en bra balans mellan arbete och privatliv.

Vi är en lärande organisation som ständigt ser till att våra medarbetare utvecklas, med fokus på bl.a. försäljning, marknadsföring och produktkunskap beroende på intresse.

Som SEO-specialist kommer du att ansvara för att hantera alla SEO-aktiviteter inklusive SEO-strategi, länkbyggnad och sökordsstrategi för att öka bl.a. rankningen våra kunders webbplatser.
 • Analysera, granska och implementera ändringar på våra kunders webbplatser genom sökordsoptimering för att maximera organisk trafik
 • Skapa SEO-rapporter för att markera webbplatsers prestanda
 • Analysera data och fatta beslut för att skapa positiva SEO-effekter
 • Utföra sökordsanalyser
 • Publicera och arbeta proaktivt i CMS
 • Daglig kontakt med våra säljare angående våra produkter, kunder och resultat.
 • Löpande kundkontakt
Om dig
 • Du trivs i ett team och delar gärna dina kunskaper med din kollegor
 • Minst 2 års erfarenhet av att arbeta med SEO
 • Djup förståelse för "performance marketing", konvertering och online-kundförvärv
 • Trivs i en snabb och föränderlig miljö
 • Fördjupad erfarenhet av analysverktyg inom webb, t.ex. Google Analytics, Ahrefs, Google Keyword planner, Google Tag Manager eller liknande
Om teamet

I den här rollen kommer du arbeta i vårt Nordiska Customer Success team med våra svenska medarbetare som är placerade på våra kontor i Stockholm, Växjö och Malmö.

Kulturen hos Eniro är informell och det är viktigt för oss att det är kul på jobbet samtidigt som vi gör vårt dagliga arbete, och inte minst att det finns en bra balans mellan jobb och privatliv. Du är anställd i en organisation under kollektivavtal där arbetsmiljön har hög prioritet och där individens utveckling är något vi fokuserar på..

Vi ser fram emot din ansökan!

Vid frågor om rollen vänligen kontakta Celine Nyborg, Customer Success Manager på celine.nyborg@gulesider.no
Robin logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 juni 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Eniro finns till för företag som vill nå framgång och tillväxt på sin marknad. Idag optimerar Eniro möjligheten för företag att skapa lokal närvaro, sökbarhet och marknadsföring digitalt. Detta gör Eniro till en viktig samarbetspartner för små och medelstora företag. Bolagets tydliga mål är att ge små och medelstora företag samma förutsättningar och resurser som stora företag har tillgång till. Eniro erbjuder en plattform som optimerar den lokala marknadsföringen genom intelligens, automatisering och effektivisering av kommunikationen. I det digitala landskapet samarbetar Eniro med de största mediekoncernerna i världen.

Eniro Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm (ENRO) och bedriver verksamhet i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Under 2022 omsatte Eniro-koncernen cirka 930 MSEK och hade cirka 900 anställda med huvudkontor i Stockholm. I koncernen ingår även Dynava som erbjuder kundtjänst och svarsservice för större bolag i Norden samt nummerupplysningstjänster.