Account Manager

Account Manager

Somliga företag försöker vara allt för alla, inte Riwal. Vi har medvetet valt att specialisera oss på ett specifikt område - mobila arbetsplattformar, dvs. arbetsliftar, teleskoplastare och gaffeltruckar. Allt som allt har vi en flotta på 20 000 enheter. Vi är övertygade om att vi med ett riktat fokus kan erbjuda våra kunder överlägsen service som ger säkerhet, effektivitet och lönsamhet till våra kunder. 

Vi söker kvalificerade medarbetare som vill hjälpa oss att växa ytterligare, och behöver därför utöka vårt team med en

Account manager
Stockholm och Mälardalen

Till rollen som Account Manager letar vi efter dig som vill vara med och fortsätta utveckla vår marknad i Stockholm och Mälardalen. Din uppgift blir att driva och utveckla vår försäljning mot både befintliga och nya kunder. Kunderna består främst av byggentreprenörer och industri, samt alla kunder som använder liftar i sin arbetsprocess.

Du utgår från vår depå i Bromma där även dina kreativa, blivande kollegor håller till.

Vi erbjuder
Hos oss får du ett självständigt och varierande arbete i ett kreativt, framgångsrikt och stabilt företag med fokus på kvalitet i allt vi gör. Vi arbetar mot gemensamma mål och du kommer få stöttande och engagerade medarbetare. Din roll som Account Manager blir central i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Vi har marknadsmässiga bra villkor. 

Din profil

  • Du har erfarenhet av försäljning på fältet inom bygg- eller industribranschen 
  • Du är självgående, strukturerad, driven och prestigelös
  • Du har en naturlig förmåga att skapa förtroende och långsiktiga relationer
  • Du har ett stort affärssinne, är strukturerad och noggrann
  • God IT-vana och hanterar svenska mycket väl i tal och skrift
  • Du har B-körkort

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar. Du når Ulf på tel 08-514 816 46. 

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Riwal har under årens lopp vuxit till att bli en av de största specialisterna på effektiva och säkra höjdjobb och är idag verksam i 16 olika länder. Genom att kontinuerligt investera i människor, kvalitet och innovation har Riwal blivit en ledande internationell aktör och därför kan Riwal erbjuda bästa möjliga service till kunder oavsett var de befinner sig. Förutom att hyra ut och sälja liftar och teleskoplastare säljer Riwal också reservdelar av högsta kvalitet.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 12 mars 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!