Hoppa till innehåll
Rollen

Vi söker en erfaren barberare/herrfrisör att ansluta sig till vårt team. Som barberare/herrfrisör hos oss kommer du att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö där du har möjlighet att utveckla dina färdigheter och växa som professionell.

Krav: du ska kunna göra skinfade och skäggtrimmning.

Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön, flexibla arbetstider och en chans att arbeta i en trivsam och professionell miljö. Om du tror att du har vad som krävs för att bli en del av vårt team av barberare/herrfrisörer, vänligen skicka in ditt CV till samer@skyoffice.se och en kort beskrivning av dig själv.

Öppen för alla: Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen efter dina behov.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juni 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos oss är alla kunder välkomna att boka behandlingar – vi erbjuder klipp, trim och rakning för både skägg och hår. Oavsett vad man är i behov av ser vi till att ta fram bästa möjliga behandling för kunden.

Vi på Rinkeby Barbers är en barbershop med förstklassiga barberare! För oss är det en självklarhet att kunden ska stå i fokus. I händerna på våra professionella medarbetare kan kunden känna dig trygg – vi gör allt i vår makt för att kunden ska bli så nöjd som det bara går efter en behandling hos oss. Med en kombination av trevlig service, ett glatt humör, mångsidig kunskap och anpassade behandlingar erbjuder vi trivsamma upplevelser oavsett behov.

Liknande jobb