Hoppa till innehåll
Riksbyggen logotyp

Projektchef

Publiceringsdatum
02 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.Vår ombyggnadsverksamhet är en viktig del för Riksbyggens helhet och för vårt långsiktiga engagemang med våra kunder. Vi söker nu en projektchef med placering i Stockholm.

Hos oss gör du skillnad

Projektchef Ombyggnad ansvarar primärt för tidiga skeden i projekt och har en central och viktig roll i vår ombyggnadsverksamhet. Projektchefen agerar vid behov coachande för marknadsområdets projektledare och biträdande projektledare. Du kommer även projektleda underhålls- och ombyggnadsprojekt och agerar då projektledare. I rollen ingår även att medverka i budget & prognosarbetet för ditt geografiska område. Du resurssätter, planerar och strukturerar arbetet och tänker strategiskt på längre sikt.

Som projektchef ska du i huvudsak fokusera på att generera affärer med kunder i tidiga skeden och på relationen med fastighetsförvaltningens lokala marknadsområde. Du kommer att ingå i det lokala projektrådet och samverka med fastighetsförvaltningens leveranschefer och kundgruppschef. Som anställd på Riksbyggen förväntas du också vara ledamot i någon/några bostadsrättsföreningar, i de fall du har ledamotsuppdrag så utgår ett ansvarsarvode.

Du bidrar med din kompetens och ditt engagemang

Du har flerårig erfarenhet av leda ombyggnadsprojekt. Det är meriterande om du har erfarenhet av Riksbyggens ombyggnadsverksamhet och Riksbyggens ombyggnadsavtal. Du är utbildad byggingenjör eller civilingenjör med flera års arbetslivserfarenhet från fastighets- eller entreprenörsbranschen.

Som person är du ambitiös, ansvarstagande, och hjälpsam. Du inspirerar, engagerar och motiverar dina kollegor. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper, bra samarbetsförmåga och är lyhörd inför dina kunder. Det är viktigt att du tycker om att arbeta med införsäljning och kontakt med kunder då stort fokus för rollen ligger i dessa delar.

Som medarbetare i ett kooperativt företag är det både viktigt att vara affärsmässig samt att ha förmåga att se och möta kundernas behov. Det är viktigt att du kan kommunicera väl på svenska i tal och skrift då din drivkraft och kommunikativa förmåga är nyckeln till ett gott samarbete med såväl kunder som kollegor.

Tjänsten är placerad i Stockholm och är på heltid och kräver B-körkort och tillgång till egen bil. I tjänsten förekommer möten på kvällstid.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Ansökan

Din ansökan skickar du in via www.riksbyggen.se/Om oss/Lediga Jobb senast 2024-02-25. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag!

Har du några frågor eller funderingar?

Kontakta Produktionschef Hanna Stawbom på e-post hanna.stawbom@riksbyggen.se eller telefon 08-698 41 85.

Vi ser fram emot din ansökan!
Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss?

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Liknande Jobb

Riksbyggen logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 februari 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vad du brinner för står vår dörr öppen för dig. Hos Riksbyggen får du utrymme att utvecklas och forma din karriär. Samtidigt blir du också en del av en stark och trygg gemenskap där vi stöttar varandra. Och där vi jobbar, har roligt och växer tillsammans på vägen mot nya mål. Välkommen in till oss!