Hoppa till innehåll
Ansök nu
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.Du kommer att ha fullt personal- och arbetsledande ansvar för ett av våra fem team inom Fastighetsservice i Stockholm, som består av vår drift- och skötselpersonal. Din närmaste chef är leveranschefen, i vars ledningsgrupp du ingår. Arbetet är omväxlande och socialt med många kundkontakter. Du arbetar självständigt och får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Gruppen består av ca 10 medarbetare medan det inom hela Fastighetsservice arbetar ca 75 personer.

Hos oss gör du skillnad
Som gruppchef har du en chefs- och ledarroll för gruppen Fastighetsdrift i norra Stockholm som levererar fastighetsskötsel och underhåll enligt avtal. Du hjälper dina medarbetare att planera sitt arbete, tillsätter rätt resurser och säkerställer att våra tjänster utförs enligt avtal med hög kvalitet. Till din hjälp har du en arbetande förmän. Som gruppchef på Riksbyggen har du budget- och resultatansvar för din grupp. Arbetet innebär även administrativt arbete som t.ex. att göra beställningar och viss fakturering. Du är behjälplig med kalkylering på nya och befintliga kunder samt samarbete kring kund i kundteam med kundansvarig, ekonom, förvaltare. Du är också ansvarig för arbetsmiljön för din grupp.

Vi ser även att du som gruppchef har uppdrag som Riksbyggen-ledamot i en av våra Brf-styrelser, vilket innebär kvällsarbete ca 1 gång i månaden, mot extra ersättning. Under vintersäsongen har du arbetsledande snöröjningsberedskap var 5:e vecka.

Du har eftergymnasial utbildning alternativt erhållit motsvarande erfarenhet genom arbetslivserfarenhet. Vi lägger stor vikt vid att våra kunder upplever oss som professionella och affärsmässiga varför vi söker dig som har förmåga att se och möta våra kunders behov. I ditt ledarskap faller det sig naturligt att utveckla och stötta medarbetarna. Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog både internt och externt. Du är en drivande och tydlig ledare som jobbar på ett affärsmässigt sätt och är van att leda verksamheter i förändring.

Det är meriterande med erfarenhet av ledarskap och budgetansvar sedan tidigare. Vidare ser vi att det är viktigt att du som ledare är medveten om dina styrkor och svagheter och förstår hur ditt beteende påverkar andra. Du har god administrativ kompetens, datorvana och ekonomisk förståelse samt förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift på ett professionellt sätt.

Tjänsten kräver B körkort för manuell växel. Placeringort för tjänsten är Stockholm men arbete på även andra orter inom marknadsområdet kan förekomma.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Ansökan
Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb senast den 10 juni 2023. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så ansök redan idag!

För frågor är du välkommen att kontakta Leveranschef Fastighetsservice Anneli Melander anneli.melander@riksbyggen.se.
Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juni 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vad du brinner för står vår dörr öppen för dig. Hos Riksbyggen får du utrymme att utvecklas och forma din karriär. Samtidigt blir du också en del av en stark och trygg gemenskap där vi stöttar varandra. Och där vi jobbar, har roligt och växer tillsammans på vägen mot nya mål. Välkommen in till oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare