Hoppa till innehåll

Gruppchef fastighetsservice kommersiella kunder

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.Har du erfarenhet av ledarskap och ett starkt affärs- och kundfokus samt drivs av utveckling?

Då kan vi ha rollen för dig!

Ditt uppdrag

Du kommer att ha fullt personal- och arbetsledande ansvar för ett av våra fem team inom Fastighetsservice i Stockholm, som består av drift- och skötselpersonal. Din närmaste chef är leveranschefen, i vars ledningsgrupp du ingår. Arbetet är omväxlande och socialt med många kundkontakter. Du arbetar självständigt och får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Gruppen består av ca 15 medarbetare medan det inom hela Fastighetsservice arbetar ca 70 personer.

Hos oss gör du skillnad

Som gruppchef har du en chefs- och ledarroll för gruppen Fastighetsdrift Kommersiella som levererar fastighetsskötsel och underhåll enligt avtal. Kunderna på den kommersiella sidan är fastighetsbolag ofta med hyresbostäder men även andra kommersiella fastighetsägare.

Du hjälper dina medarbetare att planera sitt arbete, tillsätter rätt resurser och säkerställer att våra tjänster utförs enligt avtal med hög kvalitet. Till din hjälp har du en arbetsledare. Som gruppchef på Riksbyggen har du budget- och resultatansvar för din grupp. Arbetet innebär även administrativt arbete som t.ex. att göra beställningar och viss fakturering. Du är behjälplig med kalkylering på nya och befintliga kunder samt samarbete kring kund i kundteam med kundansvarig, ekonom, förvaltare. Du är också ansvarig för arbetsmiljön för din grupp.

Vi ser även att du som gruppchef har uppdrag som Riksbyggen-ledamot i en av våra Brf-styrelser, vilket innebär kvällsarbete ca 1 gång i månaden. Under vintersäsongen kan beredskap avseende arbetsledning för snöröjning förekomma.

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid att våra kunder upplever oss som professionella och affärsmässiga varför vi söker dig som har förmåga att se och möta våra kunders behov. I ditt ledarskap faller det sig naturligt att utveckla och stötta medarbetarna. Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog både internt och externt. Du är en drivande och tydlig ledare som jobbar på ett affärsmässigt sätt och är van att leda verksamheter i förändring.

Du har relevant eftergymnasial utbildning alternativt erhållit motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser att du besitter minst två års erfarenhet av ledarskap med budgetansvar. Du behöver inte vara expert på fastighetsdrift men för att lyckas i rollen krävs en god förståelse för fastighetsdrift i större fastigheter, varför detta blir en viktig del av din profil för denna roll.

Vidare ser vi att det är viktigt att du som ledare är medveten om dina styrkor och svagheter och förstår hur ditt beteende påverkar andra. Du har god administrativ kompetens, datorvana och ekonomisk förståelse samt förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift på ett professionellt sätt.

Tjänsten kräver B körkort för manuell växel.

Ansökan

Du erbjuds en nyckelroll inom bolaget med fokus på utveckling och att arbeta affärsnära. Din bas kommer att vara på Surbrunnsgatan men du kommer också vara ute och träffa dina medarbetare på andra placeringar under veckan.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Jurek. Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Sjöström, malin.sjostrom@jurek.se eller 0709-72 14 70.

Varmt välkommen med din ansökan. Sista ansökningsdag är 20/12-23 men utvärderar ansökningar löpande så vänta inte med att skicka in. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss?

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.
Riksbyggen logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
20 dec. 2023 (19 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vad du brinner för står vår dörr öppen för dig. Hos Riksbyggen får du utrymme att utvecklas och forma din karriär. Samtidigt blir du också en del av en stark och trygg gemenskap där vi stöttar varandra. Och där vi jobbar, har roligt och växer tillsammans på vägen mot nya mål. Välkommen in till oss!
https://www.riksbyggen.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Jönköping stad
Fastighet
Företagslogga
Skövde
Organisation & ledning
Företagslogga
Helsingborg
Ekonomi
Företagslogga

Liknande Jobb

Södertälje
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga