Hoppa till innehåll
Riddermark Bil AB logotyp

Saljare Online Sales - Huvudkontoret

Ansök nu
Om dig
Vi söker personer med specifika attityder och egenskaper, snarare än fullfjädrade bilsäljare. Gillar du förändring och triggas av utmaningar? Är du ständigt nyfiken och beredd att göra det lilla extra? Älskar du kundkontakt och brinner för den magi som uppstår vid en god försäljning? Då kan du vara rätt medarbetare för oss – och vi arbetsplatsen för dig. Vi gillar mångfald och ser gärna att fler tjejer söker våra tjänster.
Du behöver ha hög energinivå och en riktig vinnarskalle.

Om Rollen
Vi söker nya kollegor till en utav våra mest expansiva enheter - Online Sales på avdelningen Outbound. Här ringer du utgående samtal till presumtiva kunder till Riddermark Bil. Via telefon kommer du att bearbeta ett stort antal kunder varje dag som på olika sätt varit i kontakt med Riddermark Bil men som ännu inte hittat sin drömbil. Din uppgift är att på ett konsultativt sätt guida dessa kunder till den rätta bilen för dem.

För denna roll är det ett väldigt stort plus om du tidigare arbetat med tele-marketing eller liknande med telefon som huvudredskap.
Du behöver också vara intresserad av personlig utveckling då vi vill att alla medarbetare skall kunna klättra vidare inom företaget.

Att sälja hos oss
Är enkelt. Har du ett högt engagemang, lyhördhet och ett starkt intresse? Då lär vi dig att sälja. Bilförsäljning hos oss är modernt och kundfokuserat och affärerna görs lika enkelt och snabbt som noggrant och personligt. I rollen som bilförsäljare på Riddermark Bil arbetar du med bilaffärens alla steg, från första kundkontakt till leverans och eftervård. Riddermark Bil har Sveriges största utbud av begagnade bilar. Därför blir förmågan att kunna göra en relevant behovsanalys och snabbt skapa en relation med kunden avgörande. Som säljare hos oss jobbar du i team om 10-12 personer med en gruppchef som har till uppgift att leda gruppen mot tydliga gemensamma mål.

Låter det intressant
Vi erbjuder en modern arbetsplats i ett snabbväxande och lönsamt företag som ständigt står i fronten och utvecklar bilbranschen i Sverige med nya idéer och digitala verktyg.
Innovation och kreativitet rankas högt hos oss.

Sista ansökningsdag är den 10 januari men då intervjuer sker löpande kan tjänsterna komma att tillsättas tidigare så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Riddermark Bil är Sveriges största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar. Idag består bolaget av 350 medarbetare i Sverige. Här är gemenskap, en familjär atmosfär och möjligheten till personlig utveckling viktiga delar trots bolagets storlek. Nu utökar vi vårt säljteam ytterligare och söker därför drivna lagspelare till vårt huvudkontor i Alvik, Stockholm.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare