Hoppa till innehåll
Ansök nu
Tekniker / Installatör
Stockholm

Som tekniker hos oss får du ett varierande arbete med stora möjligheter till egen utveckling. Vi projekterar, bygger och underhåller mobil inomhuskommunikation och brinner för kvalitativa leveranser och systemlösningar.

Arbetsuppgifter
Vi behöver nu förstärka vårt team med en tekniker. Du kommer i rollen utföra installationer och driftsättningar av repeatersystem eller annan radioutrustning samt ansvara för service- och underhållsarbete hos våra kunder. Du kommer att få arbeta i en varierad miljö, både inomhus och utomhus då vi verkar inom kontor, industri och tunnelmiljöer. Som tekniker jobbar du oftast ihop med en kollega.

Du utgår från vårt kontor i Årsta och distriktet är i huvudsak Stockholm med omnejd men resor till annan ort kan förekomma. Efter avslutat arbete sker dokumentation och avrapportering efter givna riktlinjer.

Din profil
Då du kommer ingå i ett team där det finns stor teknisk kompetens går det bra om du är nyutexaminerad gymnasieingenjör. Har du ingen tidigare erfarenhet av liknande arbete eller kunskaper inom el / tele kommer vi tillgodose dig med den kompetensen och de behörigheter som krävs för att utföra arbetet. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och inställning till att ta till dig ny kunskap och viljan att utvecklas i rollen som tekniker.

För att trivas i rollen behöver du ha ett tekniskt intresse, vara händig och gilla praktiskt arbete. Du är flexibel, strukturerad, noggrann och tycker om problemlösning. Då du dagligen är ute och möter våra kunder krävs det också att du har en god social förmåga.

  • Flytande svenska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Meriterande om du tidigare jobbat med installationer i branschen

Tjänsten är säkerhetsklassad så en säkerhetskontroll från brottsregister kommer att ske i samband med anställning.Vad har Jonas Blom, VD att säga om hur det är att jobba på RF Coverage AB?

"Jag är en av grundarna (2012) och har drivit bolaget sedan dess. Juni 2021 förvärvades vi av TCECUR AB som är en teknikorienterad koncern inom säkerhet som är noterad på börsen (Nordic SME Sweden). RF Coverage AB drivs vidare som företag men med en större kraft om så behövs. Jag ser fortfarande framemot att tillsammans med TCECUR-gruppen vidareutveckla bolagets och marknadens potential.

Vi är kollektivt anslutna och utöver det har vi konceptet ”frihet under ansvar”. Vi arbetar som en grupp och vi hjälper varandra för att tillsammans nå målen. Flexibilitet, lyhördhet och dialoger med varandra är en självklarhet."Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med VD, Jonas Blom, på 0765-95 56 06. Vi tror på personliga relationer och pratar gärna med dig.

Vänligen skicka in din ansökan via ansökningsknappen, så att vi kan behandla din ansökan enligt GDPR.

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!Om RF Coverage AB
Vi projekterar, bygger och underhåller mobil inomhuskommunikation. Med andra ord ser vi till att personer eller maskiner som behöver uppkoppling får det - oavsett om det är i en tunnel, fastighet, fordon eller annan plats som "saknar täckning". RFC startades 2012 och vi har från första dagen fokuserat på att leverera kvalitativa leveranser och systemlösningar. Vi arbetar bl.a. med standarder och begrepp som GPS, GSM, EDGE, UMTS (3G), TETRA/RAKEL, GSM-R, LTE, 4G, 5G, WLAN, tågradio (on-board) m.m. Vi sitter i Årsta och från juni 2021 är vi ett företag i TCECUR-koncernen.

Läs gärna mer på www.tcecur.com och www.rf-coverage.se

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 okt. 2023 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. https://register.masterhelp.se/candidate/signup

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare