Account Manager

Account Manager

Account Manager / säljare
Stockholm

Som Account Manager / säljare hos oss får du ett spännande arbete med stor potential till nya affärer. Vi projekterar, bygger och underhåller mobil inomhuskommunikation och brinner för kvalitativa leveranser och systemlösningar. Du ges stort utrymme att självständigt arbeta i rollen och flexibilitet att planera och styra dina dagar ute hos kunderna. Vidare erbjuder vi möjligheten att få utvecklas ihop med ett kompetent företag och erbjuder trygga anställningsvillkor.

Arbetsuppgifter
I rollen som Account Manager / säljare kommer du bli ansvarig för en stor del av vår nyförsäljning och vårdandet av våra kundrelationer. Då vi arbetar med inomhustäckning kommer du bearbeta kunder brett inom bland annat fastighetsbranschen, entreprenadbolagen, elbolag och underentreprenörer. Du kommer att driva säljaktiviteter och föreslå initiala lösningar utifrån kundens förfrågan eller analyserat behov. Vår tekniska projektgrupp stöttar med teknisk kompetens för att hitta rätt lösningar samt hjälper till att driva projekten vidare i processen.

I rollen som säljare kommer du även ha ett antal befintliga kunder som ska skötas om och förädlas. Du kommer att ha ett stort eget ansvar och jobbar mot en försäljningsbudget. Distriktet du kommer bearbeta täcker hela Sverige men med fokus på storstäderna. Du kommer att utgå från vårt kontor i Årsta, Stockholm.

I rollen kommer du att jobba med

  • Prospektering och kontakt med potentiella nya segment och kunder
  • Att vårda och utveckla befintliga kunder
  • Offert- och anbudsarbete
  • Administration, planering och rapportering via CRM system och Excel

 Vad har Jonas Blom, VD att säga om hur det är att jobba på RF Coverage AB? 

"Jag är en av grundarna (2012) och har drivit bolaget sedan dess. Juni 2021 förvärvades vi av TCECUR AB som är en teknikorienterad koncern inom säkerhet som är noterad på börsen (Nordic SME Sweden). RF Coverage AB drivs vidare som företag men med en större kraft om så behövs. Jag ser fortfarande framemot att tillsammans med TCECUR-gruppen vidareutveckla bolagets och marknadens potential. 

Vi är kollektivt anslutna och utöver det har vi konceptet ”frihet under ansvar”. Vi arbetar som en grupp och vi hjälper varandra för att tillsammans nå målen. Flexibilitet, lyhördhet och dialoger med varandra är en självklarhet."

Din profil
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och kunnande och som tidigare arbetat med försäljning. Vi ser positivt på om du har erfarenhet från branschen eller verkat mot vårt kundsegment. I rollen krävs det att man är kreativ, har förmågan att jobba självständigt samt trivs med att lösa operativa uppgifter. Du är bekväm med att driva på ditt arbete där du proaktivt vårdar och utvecklar din kundstock. Du är van att göra grundläggande ekonomiska affärskalkyler då du hos oss kommer få hantera både mindre och större offerter och ramavtal. Du är en stark kommunikatör och kan diskutera och vägleda kunderna till bra och konstruktiva lösningar.

  • Minst gymnasieutbildning, gärna inom teknik, IT, El-tele
  • Erfarenhet av att jobba med teknisk försäljning
  • Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom telekom / repeatrar / BTS
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • B-körkort

Tjänsten är säkerhetsklassad så en säkerhetskontroll kommer att ske i samband med anställning.

Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med VD, Jonas Blom på 0765-95 56 06. Vi tror på personliga relationer och pratar gärna med dig.

Vänligen skicka in din ansökan via ansökningsknappen, så att vi kan behandla din ansökan enligt GDPR.

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

Om RF Coverage AB
Vi projekterar, bygger och underhåller mobil inomhuskommunikation. Med andra ord ser vi till att personer eller maskiner som behöver uppkoppling får det - oavsett om det är i en tunnel, fastighet, fordon eller annan plats som "saknar täckning". RFC startades 2012 och vi har från första dagen fokuserat på att leverera kvalitativa leveranser och systemlösningar. Vi arbetar bl.a. med standarder och begrepp som GPS, GSM, EDGE, UMTS (3G), TETRA/RAKEL, GSM-R, LTE, 4G, 5G, WLAN, tågradio (on-board) m.m. Vi sitter i Årsta och från juni 2021 är vi ett företag i TCECUR-koncernen.

Läs gärna mer på www.tcecur.com och www.rf-coverage.se

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 24 feb 2023 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.