Drift/Fastighetstekniker till Stockholm

Drift/Fastighetstekniker till Stockholm

Retta AB söker

Drift/Fastighetstekniker till Stockholm

Kom hit och jobba med oss!

Vi lyckas tillsammans, vi vågar förnya oss och vi agerar hållbart är de värdeord som beskriver oss bäst, vill du veta mer så besök vår hemsida: www.retta.se (tidigare Hestia Fastighetsförvaltning AB).

Vi växer och söker nu tekniker bla till Nacka, Solna, söderort mfl platser i Stockholmsområdet
Du kommer att arbeta brett inom fastighetsteknikens område och ansvarar för att optimera den dagliga driften i våra kunders fastigheter. Dina främsta arbetsuppgifter är:
  • Tillsyn och skötsel
  • Förebyggande drift- och underhållsarbete
  • Visst felavhjälpande underhåll.
  • Rondering inklusive SBA.
  • Hyresgästkontakter är naturligt innehåll i din vardag.
Du arbetar i grupp, men kommer att lösa de flesta arbetsuppgifterna på egen hand, men vi hjälps åt, samarbete är viktigt för oss. Du träffar din chef och dina kollegor regelbundet för information och utbyte av erfarenheter. Som fastighetstekniker jobbar du alltid fast tid (utan jour/beredskap) måndag till fredag mellan 7-16. Vi arbetar i ärendehanteringssystemet Mobigo och Xpand.

Din bakgrund
Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet som fastighets-/drifttekniker. Du har en driftteknisk utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du har stort intresse av fastighetsteknik, du är datavan och har B-körkort.

Din personlighet Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Vi söker därför medarbetare som passar Rettas värdeord. Det innebär bl.a. att du trivs med att jobba i föränderlig miljö som kräver snabb anpassning till nya förutsättningar. Du har förmågan att möta arbetskamrater, kunder, hyresgäster och leverantörer på ett professionellt och ödmjukt sätt. Det är också viktigt att du självständigt kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter och arbetstid.

Vad erbjuder vi dig?
Vi vill att våra anställda ska trivas, känna sig trygga och utvecklas hos oss. Vi har kollektivavtal, årligt friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Som anställd har du möjlighet att påverka både ditt arbete och din karriär genom utvecklingssamtal, skräddarsydda utbildningsbehov, mål- och handlingsplaner och lönesamtal.

Tjänsten kommer att tillsättas så snart det är möjligt. Urval och intervjuer sker därför löpande.

Vill du veta mer om tjänsten så ring våra regionchefer Carl Andrén på tel 070- 169 63 74 eller Daniel Broldenburg på tel 070- 169 23 12

Välkommen att registrera din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Retta AB grundades 2007 och var först på den svenska marknaden med att leverera fastighetsförvaltning med öppenhet och flexibilitet. Idag är vi en del av den nordiska fastighetskoncernen Retta och erbjuder våra kunder tjänster inom Asset Management, ekonomisk, kommersiell och teknisk förvaltning samt fastighetsdrift. Vi har ett stort fokus på hållbarhet och är en flexibel, pålitlig och nära partner för fastighetsägare i de nordiska länderna. Vi finns idag på ett 40-tal orter i Sverige och Finland. Några av våra kunder är Cavendo Trophi, Schroders, Genesta, Alecta, Savills IM och . Läs mer om oss på www.rettasverige.se