Hoppa till innehåll
Är du erfaren billackerare som gillar bilar? Kom och jobba på vårt nya center för smarta reparationer i Stockholm/Stäket.

Smarta reparationers lösningar innebär att vi fokuserar oss på dom mindre skadorna både invändigt och utvändigt på bilar och husvagnar.
Lackbättringar och lackering av fälgar är en del av jobbet men även reparationer av invändiga skador i klädsel.

Arbetet som tekniker hos oss är varierande. Du får göra allt från reparationer av fälgar, lackbättringar, mindre riktningar, plastreparationer och klädsel reparationer. All utbildning görs i egen regi med utbildare som har lång erfarenhet av dessa reparationer.

Vilka är vi?
Vi är Repair2Care vilket är en kedja med verkstäder för smarta reparationslösningar som håller på och startar upp i Sverige. Kedjans ursprung är från Danmark och finns i flera andra länder.
Vi har avtal med flera stora organisationer som lämnar alla skadorna till oss. Det är viktigt att vi håller hög nivå på våra utförda arbeten. Vi behöver därför förstärka med erfaren lackerare. Vi jobbar aktivt med förbättringar och bra sammanhållning är viktigt för oss. Vi utbildar löpande vår personal efter behov. Vi erbjuder friskvårdförmåner, möjlighet till egna verkstadsarbeten.

Vem är du?
Du har livserfarenhet, har varit verksam inom Branschen några år, och tycker det är roligt och inspirerande att arbeta i arbetslag. Du är tekniskt intresserad, ansvarstagande och noggrann. Du ser möjligheter snarare än problem och får saker gjorda. Du behöver vara strukturerad och stresstålig. Du har god känsla för kvalitet på utfört arbete och är förstås stolt över ditt yrkeskunnande.
Tidigare erfarenhet som billackerare är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

Så söker du
Anställningen är en provanställning på 100 procent med placering i Stockholm/Stäket. Tillträde omgående.
Tjänsten tillsätts så snart vi hittat en lämplig kandidat.

Ansök genom att skicka CV och några rader om dig själv till: urban.persson@repair4you.se Skriv Lackerare i ämnesraden.

Har du frågor om tjänsten kontakta:
Urban Persson
0703288508
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Repair2Care kommer från Danmark och utvecklas snabbt över hela världen. Då smarta reparationslösningar ofta är att föredra då dessa är både billigare och framförallt ett "grönare" alternativ istället för att byta delar. Denna anläggning är först ut i Sverige och all framtida utbildning där nya medarbetare och nya verkstäder ska startas upp kommer att ske här.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare