Hoppa till innehåll
Remondis logotyp

Bolagsjurist till Remondis Maintenance & Services

Ansök nu
Arbetsbeskrivning:

Som bolagsjurist hos oss kommer du att arbeta med brett spektrum av juridiska frågor, med tonvikt på avtal inom entreprenadrätt och konsulträtt (ABK). Du kommer att ha en nyckelroll i vår organisation och ett stort eget ansvar.
I arbetet ingår bland annat att:
  • värdera risker och hitta affärsmässiga möjligheter i nära samarbete med verksamheten
  • erbjuda kvalificerat juridiskt stöd till företagets chefer
  • granska och upprätta avtal
  • hantera tvister
  • medverka i utbildningar
Du förväntas kunna ta dig an många olika typer av frågeställningar och måste ha ett riskorienterat och affärsmässigt förhållningssätt till juridiken. Du ska ha förmågan att förklara och ge råd kring komplexa, juridiska frågeställningar även till icke-jurister. Vår företagskultur kännetecknas av sann entreprenörsanda, samarbete och en familjär stämning.

Rollen som bolagsjurist är ny och du kommer att rapportera till vår CFO och vara baserad på vårt kontor i Kungsängen norr om Stockholm.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har cirka fem års erfarenhet av arbete som jurist på advokatbyrå eller bolag. Du har arbetat med kommersiella avtal, entreprenadrätt och har du dessutom erfarenhet av eller kunskap även om process- eller arbetsrätt är det meriterande. Du uppskattar att arbeta verksamhetsnära, är förtroendeingivande i ditt sätt och har hög integritet. Vidare är du orädd och vågar fatta beslut. Du har en mycket god förmåga att prioritera ditt arbete, och jobbar strukturerat och effektivt.

Som person är du proaktiv, en utpräglad "doer" som får saker ur händerna och vill ta egna initiativ. Du är lösningsorienterad, en positiv relationsbyggare som har lätt för att samarbeta på olika nivåer både inom företaget och externt. Du talar och skriver svenska obehindrat.

Ansökan:

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt på telefon 0766 33 14 40. Du söker tjänsten via vår hemsida, www.jurek.se

Välkommen med din ansökan omgående, intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson
Ulriikka Järnefelt
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 juni 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare