Hoppa till innehåll
Rekryteringsgruppen logotyp

Konsultchef sökes till Rekryteringsgruppen

Ansök nu
Vi på Rekryteringsgruppen söker nu en driven och engagerad medarbetare till vårt affärsområde Transport.

Vill du ha ett varierande arbete med stora möjligheter till personlig utveckling och en roll där du aktivt är med och påverkar företaget, så är detta rätt tjänst för dig!

På kontoret är vi ett sammansvetsat gäng på 13 personer med ett gemensamt mål -Bäst på personligt engagemang! Vägen till att nå målet tror vi är genom att stötta och lyfta varandra, samarbeta över affärsområdena, hitta synergier och framförallt att ha roligt på vägen! Gå gärna in på vår hemsida https://www.rekryteringsgruppen.com/affrsomraden och läs intervjuerna med några av våra konsultchefer.

Om tjänsten

I rollen som konsultchef ansvarar du för att etablera och upprätthålla kundrelationer. Du bär det yttersta ansvaret för dina kunder, konsulter och den dagliga driften.

Du driver hela rekryteringsprocessen - annonsering, urvalsprocess, matchning, kandidatpresentation, avtalsskrivning och uppföljning. Du har regelbundna kundbesök och håller daglig kontakt med dina kunder och konsulter. I din roll arbetar du även aktivt med personalfrågor i alla dess slag, såsom genomförandet av medarbetar- och utvecklingssamtal samt lönesamtal.

I övrigt förväntas du arbeta med försäljning, i nära samarbete med Rekryteringsgruppens försäljningschef. Affärsområdet Transport har stor potential och ger dig stora möjligheter att bygga vidare, utveckla och forma det.

Kompetens och kvalifikationer

Vi söker dig som:
  • Har en utbildning som personalvetare eller likvärdigt
  • Har minst 1 års erfarenhet av rekrytering/bemanning
  • Säljvana
  • Har B-körkort
Personliga egenskaper
Du gillar att arbeta med människor och brinner för att skapa långsiktiga relationer och knyta värdefulla kontakter - oavsett om det är med kunder, konsulter eller kollegor. Du är en social och en naturlig ledare för din grupp av konsulter, har ett coachande ledarskap och en positiv människosyn.

Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, är driven, samt arbetar effektivt. Arbetstempot är ofta högt och därför ställer vi höga krav på din förmåga att hitta konstruktiva lösningar i stressiga situationer.

Tillträde:
Omgående

Anställning:
Provanställning 6 månader

Arbetstid:
Måndag - Fredag, 08:00 - 17:00 vardagar + Jour

Lön:
Fast lön enligt överenskommelse

Om du är intresserad av en spännande tjänst i ett företag med stora ambitioner är du välkommen att skicka in din ansökan. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och intervjuer sker löpande.

Om företaget

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss kan du gå in på vår hemsida och läsa intervjuer med några av våra konsultchefer:

https://www.rekryteringsgruppe...

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden; Kontor, lager/industri och transport. Bolaget omsätter ~150 miljoner kronor och har ca 350 anställda. Vårt kontor är beläget i Stockholm. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.

Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag. Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com

Sökord: personalansvarig, HR, konsultansvarig, kandidatansvarig, rekryterare, rekrytering, säljare, affärsområdeschef, konsultchef, bemanning, sälj, kontor, tjänsteman, personalansvar
Mer info
Kontaktperson
Frida Sjöberg
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
26 juni 2023 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom tre olika affärsområden, lager/industri, transport och kontor. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare