Hoppa till innehåll
Rekryteringsgruppen logotyp

Dansktalende kundeservicemedarbejder

Ansök nu
Rekryteringsgruppen söker dansktalande kundtjänstmedarbetare.

Vill du ha ett flexibelt och varierande arbete som ger stora möjligheter till din personliga utveckling? Vi söker just nu medarbetare till kundtjänsten hos ett multinationellt företag som tillverkar och säljer hemelektronik. Företagets nordiska kontor är beläget i Kista, norr om Stockholm.

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att hantera frågor som rör företagets produktutbud från kunder via telefon, chatt och mail. Du kommer även att hantera enklare administrativa uppgifter.

De två första veckorna hos vår kund kommer du att genomgå en introduktionsutbildning. Där får du utbildning i företagets produktsortiment, de system du kommer att arbeta i, samt samtalsteknik. Detta för att du ska få de absolut bästa förutsättningarna att kunna leverera service på högsta möjliga nivå.

Egenskaper

Vi söker dig som är engagerad, ambitiös och driven. Du är en social själ med hjärtat på rätt plats som alltid vill göra det lilla extra för att ge kunden ett trevligt bemötande och en god service. Du är noggrann, flexibel och lösningsorienterad.

Att arbeta på kundtjänst kan i perioder vara hektiskt och arbetsbelastningen hög. Därför är det viktigt att du har förmåga att hantera hög arbetsbelastning, stressiga situationer och bemötande från frustrerade kunder som ibland, tyvärr, kan vara otrevligt, utan att själv tappa modet.

Kompetens och kvalifikationer

Du som söker behöver:
  • Kunna formulera dig både muntligt och skriftligt på danska.
  • Tala och skriva engelska på en hög nivå, närmast obehindrat.
  • Ha god datorvana.
  • Ha grundläggande förståelse för hemelektronik såsom TV och mobiltelefoner.
  • Vara flexibel och lösningsorienterad.
Om du har ett gediget intresse för teknik så är det fördelaktigt, men det allra viktigaste är att du tycker om och trivs med att hjälpa människor och hitta lösningar på deras bekymmer.

Arbetstider: Måndag-fredag, klockan 08:00-17:00.

Tillträde: Omgående

Arbetsplats: Kista, Stockholm

Ansökan sker enbart via vår karriärsida.

Vid frågor, vänligen kontakta kontor@rekryteringsgruppen.com

Sökord: kundtjänst, callcenter, callcentermedarbetare, kundtjänstagent, administratör, dansk, telefonist, telefonförsäljare, tekniksupport, telephonist, kundebehandler, kundeservice, norsk, teknisk støtte

Om företaget

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom tre olika affärsområden, transport, lager/industri och kontor. Vårt kontor är beläget i Stockholm. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.
Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.
Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom tre olika affärsområden, lager/industri, transport och kontor. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare