BLI VÅR NÄSTA VERKSAMHETS-UTVECKLARE

BLI VÅR NÄSTA VERKSAMHETS-UTVECKLARE

Löf är inte vilket försäkringsbolag som helst. Vi försäkrar och förebygger skador i sjukvården. Just nu söker vi en lösningsorienterad verksamhetsutvecklare med erfarenhet av agil coachning som vill vara med och driva Löfs utvecklingsarbete.

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten


Som verksamhetsutvecklare har du ett självständigt och ledande ansvar för att driva Löfs utvecklingsarbete framåt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att arbeta utifrån den agila utvecklingsprocessen med coachning och stöttning till verksamheten samt kravledning. I din roll ingår att projektleda digitala initiativ samt att stötta chefer i strategisk IT inom digitalisering och analys. Detta är en kreativ roll där du får utrymme för att tänka nytt och att hitta lämpliga lösningar och forma vårt agila arbete. Du rapporterar direkt till utvecklingschef. Vi har ett öppet och trevligt klimat där det ständigt pågår utveckling och erfarenhetsutbyte.

Om dig som medarbetare

För att passa in hos oss är du en social, prestigelös och lyhörd person. Du är lösningsorienterad och tycker om att gå till botten med problemen och har en god analytisk förmåga. För att lyckas i rollen är du nyfiken och nytänkande samt förstår omvärldens påverkan. I din roll har du många kontaktytor och behöver vara kommunikativ och ha god pedagogisk förmåga. Du är resultatorienterad och har ett strukturerat arbetssätt.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har en akademisk utbildning som
civilingenjör, civilekonom, systemvetare eller motsvarande. Du har minst tre års erfarenhet av agil coachning, projektledning, kravledning eller liknande samt stor vana av PowerPoint och Excel. Det är meriterande med SAFe-erfarenheter eller från roller som Release train engineer. Idag tror vi att du exempelvis har en roll som agil coach, kravledare, verksamhetsutvecklare, managementkonsult eller liknande.

Inte vilket jobb som helst

På Löf arbetar vi mål- och värderingsstyrt. Våra värdeord, Aktiv, Effektiv, Respektfull, och Professionell, genomsyrar vårt sätt att arbeta.

Precis som vi bryr oss om våra kunder, bryr vi oss om våra medarbetare och vill ge dig förutsättningar för utvecklas och göra ett så bra jobb som möjligt. Vi erbjuder en god företagskultur, ett omfattande kompetensutvecklingsprogram, breda hälso- och personalvårdsinsatser och nära samverkan med dina kollegor. Vi har också valt att ha ett flexibelt arbetsupplägg och vår arbetsplats finns i moderna lokaler centralt placerat i Stockholm.

Kom och jobba med oss

Skicka cv och personligt brev när du söker tjänsten.
Eftersom urvalsprocessen sker löpande är det bra om du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Daniel Frost
Telefon 08-551 011 25
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Projektledare, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://lof.se/
Sista ansökningsdag 2 apr 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Löf är det ledande försäkringsbolaget inom patientskador.
Vårt uppdrag är att utreda och lämna ersättningen till patienter som skadas i vården, samt bidra till att antalet vårdrelaterade skador minskar. Vår arbetsplats ligger på Södermalm i Stockholm och tillsammans är vi cirka 190 medarbetare som jobbar med försäkring, skadereglering och patientsäkerhet. Mer information om Löf hittar du på www.lof.se