Hoppa till innehåll
Ramirent AB logotyp

Lager- och logistikarbetare till Brunna Fallskydd

Ansök nu
Att vara Lager- och logistikarbetare på Ramirent

Vi söker nu dig som vill hantera vårt fallskyddsmaterial på det mest optimala sättet och säkerställa en hög tillgänglighet. Arbetet omfattar mottagning, lagerhantering, reparation och utleverans av våra produkter inom fallskydd.

Du kommer att:
 • Arbeta med lossning, mottagning och intern distribution av gods.
 • Okulär besiktning och sortering av material och maskiner.
 • Iordningställande av hyresmaterial inför uthyrning
 • Expediering av inkomna bokningar, inklusive lastning/lossning, transportbokning och utföra leveranskontroller.
 • Säkerställa god ordning på lager och uppställningsplatser.
 • Säkerställa att reservdelar finns samt att göra beställningar.
Din profil
 • Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning eller motsvarande.
 • Mycket god kompetens kring Ramirents uthyrningspark.
 • God kunskap kring lagerhantering.
 • Du har B-körkort, liftkort och truckkort.
 • Förmåga att använda olika IT-system i allmänhet och speciellt kunskap inom MS Office.
 • Du är flytande i svenska i både tal och skrift.
Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning om 6 månader tillämpas. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan senast 1/10 2023. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Rickard Ekvall, telefon 08 124 054 12.

RAMIRENT AB är marknadsledande inom svensk maskinuthyrning. Ramirent hjälper sina kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör företaget genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirentgruppen har verksamhet i nio länder och tillhör sedan 2019 Loxamkoncernen som är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrnings-branschen och världens fjärde största maskinuthyrningsbolag.


Besök oss på www.ramirent.se

Ramirent - Din lokala maskinuthyrare
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett av Europas ledande maskinuthyrningsföretag. Vi levererar maskin- och säkerhetslösningar till såväl byggbranschen som övriga industrier, med målet att öka säkerheten och effektiviteten ute på arbetsplatserna. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. 2019 förvärvade Ramirent maskinuthyrningsbolaget Stavdal, vilket innebär att Ramirent nu är marknadsledande inom den svenska maskinuthyrningsbranschen. Ramirent har verksamhet i nio länder (Finland, Sverige, Norge, Estland, Lettland, Litauen, Tjeckien, Slovakien och Polen) och tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare