Hoppa till innehåll
Om rollen
Som en del av vår satsning framåt expanderar vi på alla avdelningar och söker därför bland annat en självgående och engagerad mekaniker. I denna tjänst kommer du utföra allt ifrån enklare service till djupare felsökning, diagnos och reparationer av fordon. Utbildningar och viderutveckling förekommer löpande. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning.

Din profil och kvalifikationer
Arbetet kräver en förmåga att kunna hantera en del stressiga situationer och att kunna hålla en hög servicegrad med en lugn och positiv inställning. Vi söker en person som har en hög servicekänsla och en förmåga att se lösningar ur kundernas perspektiv. Du har god samarbetsvilja och drivs av att få kunder att känna en positiv känsla och ett förtroende för oss som bolag och våra produkter.

För tjänsten som mekaniker hos oss ser vi att du har minst:
  • 3-års arbetslivserfarenhet som mekaniker
  • Viss vana av felsökning
  • God datavana
  • B-körkort
  • Svenska och Engelska i tal och skrift.
  • Gymnasial utbildning eller liknande
Meriterande är:
  • Om du har jobbat/jobbar med Nissan/Mazda
  • Har högvoltsutbildning
  • Är AC-certifierad
Sista ansökningsdag
Ansökningar sker löpande och tillsättning kan komma att ske omgående. Skicka din ansökan med CV och personligt brev till Johan Hammarberg, Servicemarknadschef i Kungsängen, på johan.hammarberg@ramotor.se alternativt via knappen "Ansök nu".

Vid frågor finns Johan även kontaktbar på telefon: 073-696 44 28

Samtal undanbeds från rekryteringsbolag då vi sköter anställningsprocessen själva.
Mer info
Kontaktperson
Johan Hammarberg
Telefon
Email
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 okt. 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är grundat 1992 och vi är idag 80 anställda i bolaget. Vi har under åren vuxit kraftigt och planerar en fortsatt expansion under de kommande åren. Föregående år uppgick försäljningen med 4000 bilar och omsatte ca 1 miljard kr.

I Kungsängen finner du vår fullserviceanläggning med auktorisation för Nissan, Mazda. Vi är en expansiv koncern som finns i Uppsala, Knivsta och Kungsängen.

Hos oss på RA Motor är det personlig service med stort engagemang som gäller.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare