Hoppa till innehåll
Om Qvalia – Partner Manager

Qvalia är plattformen för affärstransaktioner. Användarna får detaljerad datakontroll, förbättrad hantering av affärsmeddelanden samt omedelbara möjligheter att analysera inköp och försäljning på artikelradnivå. Företaget grundades 2007, är baserat i Stockholm och blev ett renodlat SaaS-företag när den nordiska konsultverksamheten avyttrades till Ryan LLC under 2021.

Vill du vara med och bygga ett bolag inom Fintech genom att etablera kraftfulla partnerskap? Är du nyfiken på att hjälpa ekonomiteam att radikalt förbättra sina arbetssätt? Qvalia utvecklar nästa generations lösningar med en komplett uppsättning av verktyg för att automatiskt strukturera och sammankoppla transaktionsinformation som leder till djupare insikter och smartare hantering av det dagliga arbetet med fakturor, attestflöden, försäljning och bokföring.

Nu söker Qvalia en Partner Manager som ska ingå i deras försäljningsavdelning. Du kommer att ansvara för att etablera nya partnerskap samt utveckla och vårda relationer med befintliga partners. Du rapporterar till Qvalias COO och arbetar nära Qvalias Customer Success- och produktorganisation. Vi tror att du trivs med ett stort mandat och att driva egna initiativ och utveckla rutiner och processer. Qvalia anser att dina förmågor är viktiga - din specifika bakgrund kommer i andra hand.

Arbetsuppgifter
  • Utveckla och förvalta Qvalias partnerportfölj
  • Ansvara för att bygga ut och utveckla försäljningen, både i Sverige och internationellt.
  • Äga hela säljcykeln och optimera säljprocessen
  • Öka kännedomen om Qvalia och skapa ett stort nätverk inom branschen
  • Bidra till att förbättra partnererbjudandet.
Dina kvalifikationer
  • Minimum 4-5 års relevant erfarenhet av partnerdriven försäljning, konsultativ försäljning eller försäljning av administrativa system.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
  • Meriterande med erfarenhet av att utveckla säljprocesser och rutiner.
  • Meriterande med erfarenhet från techbolag eller erfarenhet från försäljning av liknande lösningar

Vidare ser vi att du är passionerad, resultatdriven och team-orienterad person med en can-do attityd. Du samarbetar väl med andra kollegor och arbetar strukturerat, men är heller inte rädd för att ta egna initiativ. Du har lätt att anpassa dig till både nya arbetsuppgifter och olika professionella sammanhang. Vidare är du en relationsbyggare som tycker om kundkontakt och att nätverka.

Vad Qvalia erbjuder dig

På Qvalia arbetar du med kollegor som brinner för att skapa värde för kund genom digital hantering av affärstransaktionsdata. Du får möjlighet att lära dig mer om den digitala affären och vara drivande i bolagets utveckling. Qvalia erbjuder även möjlighet att arbeta med intressanta kunder inom olika branscher.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Plats: Stockholm.

Lön: enl. ök

Låter rollen som Partner Manager på Qvalia intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 apr. 2023 (17 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare