Hoppa till innehåll
Proteinbolaget logotyp

Category Manager till Proteinbolaget!

Ansök nu
Vill du arbeta på ett ledande företag inom kosttillskott och träning och bli en del av ett framgångsrikt tillväxtbolag? Proteinbolaget söker en driven och analytisk Category Manager, en riktig "doer" med öga för detaljer, som vill vara med och lyfta verksamheten till nästa nivå. Välkommen med din ansökan, löpande urval!

Information om tjänsten
Med ett brett sortiment av kosttillskott och hälsoprodukter representerar Proteinbolaget en destination för träning och hälsa. Visionen är tydlig: att guida sina kunder genom djungeln av kosttillskott och sportnutrition och med det göra hälsosamma livsstilar enklare, roligare och tillgängligt för alla. Proteinbolaget fortsätter sin framgångsresa och Professionals Nord söker därför för deras räkning en Category Manager.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Proteinbolaget. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
  • En nyckelroll där du har goda möjligheter till att med ett driv och engagemang utvecklas i din roll som Category Manager
  • En rolig och fartfylld arbetsplats där du omges av drivna och härliga kollegor
Arbetsuppgifter
Som Category Manager tillhör du kategoriteamet med ansvar för Online Sales. Du utgår från Proteinbolagets kontor på Södermalm i Stockholm men erbjuds även möjligheten att arbeta hemifrån två dagar i veckan.

Du ansvarar för kategorin RTD/RTE (Ready to drink / Ready to eat) där funktionella drycker (energidryck, sportryck, vitamindryck, proteindryck etc) och bars står för merparten av försäljningen. Du är ytterst ansvarig för att upprätthålla, utveckla och förstärka relationen till dina leverantörer av externa varumärken.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att vara:
  • tillsammans med dina leverantörer; planera och genomföra kampanjer, utveckla nya affärsmöjligheter samt upprätta en årskalender med försäljningsaktiviteter
  • optimera och utveckla sortimentet inom dina produktkategorier
  • säkerställa en konkurrenskraftig prisbild mot kund för det sortiment du ansvarar för
  • bidra till kategorins utveckling med insikt om vad som driver lönsamhet och försäljning
  • driva igenom årliga förhandlingar med leverantörer
Vi söker dig som: har en eftergymnasial utbildning, förslagsvis inom ekonomi, inköp, marknadsföring eller liknande. Du har erfarenhet från arbete med Category Management och är van vid att ansvara och utveckla leverantörsrelationer. Det är starkt meriterande om du har en bakgrund från e-handel och /eller företag verksamt inom de produktkategorier du kommer ansvara för.

Vidare har du god kunskap i Excel samt goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som Category Manager. Som person trivs du i en affärsnära roll och du kan vara både ifrågasättande och proaktiv i ditt agerande. Du är analytisk, målinriktad och strukturerad med förmåga att förstå samband och flöden. Du har ett öga för både helheten och för detaljer. Du får en stor kontaktyta i rollen, både internt och externt, och du bör således vara en god kommunikatör samt duktig på att skapa och bibehålla relationer.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Lovisa Berglund
Telefon
Email
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 okt. 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare