Säljare (DVH)
Stockholm

Följ med på resan mot den växtbaserade framtiden!

Vi söker nu en säljare som ska utgå från Stockholmsregionen med kortare resor där övernattning kan förekomma. Du brinner för det svenskproducerade och vill vara del av ett nytt bolag, där vi tillsammans ser ”vi” som det främsta kortet vi drar från rockärmen, när vi är ute och presenterar oss.

Tillsammans kommer vi kunna visa- och erbjuda våra kunder bra- och naturliga produkter tillverkade i Sverige och av svenska råvaror.

Vi ser att du har erfarenhet från försäljning gentemot DVH men gärna även mot HORECA samt har ett upparbetat nätverk runt Stockholm, som du gärna använder dig av. Du kommer att driva försäljning mot båda kanalerna genom kundbesök och som ambassadör ute i butik. Vi ser gärna att du bor i Stockholm med omnejd. Vårt huvudkontor är beläget i Sollentuna där vi utgår ifrån.

Vi söker dig som

  • Har en vinnarinstinkt och brinner för att göra affärer
  • Har ett stort driv, förmåga att planera ditt eget arbete samt trivs i ett arbete med högt tempo
  • Har förmåga att identifiera, utveckla och stänga affärer på ett effektivt sätt
  • B-körkort
  • Erfarenhet från försäljning mot DVH
  • Ser gärna erfarenhet med produktplacering av nya varumärken 

 

Kontakt och ansökan
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt

Har du frågor, kontakta Daniel Larsson på +46 708 62 00 50.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
ORINK är ett nytt varumärke som lanserades på marknaden under hösten 2021 och har snabbt blivit en producent att räkna med inom havredrycks kategorin. Vi är ett familjeföretag som vill ta fram det svenska och allt det har att ge, vilket för oss borgar för kvalité och starkt miljötänk. Att ta vara på vad naturen och våra marker ger oss, men att också ge tillbaka, är en självklarhet. Idag producerar vi bl.a. vår Barista som man hittar i utvalda livsmedelsbutiker med framför allt finns hos alla Sveriges större restauranggrossister. Under 2022 kommer vårt sortiment att växa med bla ”matlagningshavre” och havreglass.Vi växer också inom dagligvaruhandeln som är vår nästa utmaning. Vi är idag godkända leverantör till tex Hemköp och ICA m.fl.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 8 mars 2023 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!