Hoppa till innehåll
Ansök nu

Sveriges arbetsplatser är i stort behov av smarta lösningar inom återhämtning.
För att möta efterfrågan söker vi nu ytterligare två kollegor till vårt kontor i Stockholm

Säljare / Account Manager
till Stockholm

Återhämtning är mer efterfrågat än någonsin tidigare. Är du intresserad av att jobba med lösningar som bidrar till fler hållbara arbetsplatser i Sverige och älskar att göra affärer - då har vi drömjobbet för dig!

Vi är inne i en positiv trend. För tredje året i rad ökar vi i både omsättning och vinst. Vi satsar fortsatt framåt och expanderar. Därför söker vi nu två nya säljare till vårt team i Stockholm. 2023 firar vi 20 år som företag och du kommer då få vara en del av den satsning vi gör.


Vår affärsidé är att hjälpa verksamheter med optimal återhämtning på jobbet. Promasmetoden har hjälpt tusentals företag och organisationer att få ned sjukskrivningar, skapa ökat välmående samt ge förutsättningar till anställda att ha mer ork och energi både på jobbet och utanför.

Vi tror att du jobbar som säljare idag och vill ta ditt nästa steg i karriären. Du behärskar försäljningens olika delar - från identifiering av potentiella kunder, till utveckling av befintliga. Du är strukturerad och är van att jobba i CRM-system. Vi värdesätter din förmåga att kunna kombinera ett självständigt arbete och samtidigt fungera bra i team.

Om jobbet
Du kommer att utgå ifrån kontoret i Stockholm ett par dagar i veckan, resterande tid kan du själv välja din utgångspunkt. Den mesta tiden är du ute hos kund. Lämplig bostadsort är i Stockholms län. På kontoret i Stockholm är vi sju personer inom olika roller, där du blir en viktig del i gänget.

Rebecca, säljare hos Promas.

"Promas har en ledning som är genuint intresserade av att jobba för en bra och inkluderande arbetsplats. Det är tydligt hur detta leder till ett gott samarbete hos alla medarbetare.

Här har alla en känsla för vad som gör det lilla extra. Det som också är en stor del till att jag älskar mitt jobb är alla underbara kunder jag dagligen får träffa."

Här kan du läsa hela intervjun med Rebecca och hennes kollegor där du får reda på mer om hur det är att arbeta som säljare på Promas: https://career.masterhelp.se/promas

 

Ditt uppdrag
På Promas får du möjlighet att hjälpa människor att förändra sin hälsa och sina liv till det bättre. Idag stressar många för mycket och behöver ett verktyg för att hantera detta. Därför är behovet av återhämtning på arbetsplatsen stort. Några av fördelarna våra kunder upplever är att de får bättre sömn, ökad arbetsglädje och ökad förmåga att hantera stress. 85 % upplever sig t ex mindre stressade efter att de använt vårt verktyg.

En stor fördel för arbetsgivaren är minskade sjukskrivningskostnader och mer engagerade och hållbara medarbetare. 

Du kommer att verka i en tillväxtbransch. Intresset för hälsofrämjande insatser ökar och du kommer bli en viktig samarbetspartner till våra kunder inom området hälsa. Ditt uppdrag innebär att du skapar nya affärer och utvecklar affärskontakterna med befintliga kunder i stora och små organisationer.

Vi vill att du har följande egenskaper:

  • Passion för försäljning är en stor drivkraft
  • Strukturerad och har ordning, vilket gör dig mer effektiv
  • Lyhörd och har lätt för att sätta sig in i kundens perspektiv
  • Beslutsamhet som driver affären mot mål
  • Är van att fungera självständigt
  • Är nyfiken på att lära känna dina medarbetare och vet att det är en nyckel för att lyckas som team

Varför jobba på Promas?
Vi erbjuder bra förmåner där grundtryggheten innefattar grundlön, en konkurrenskraftig provisionsmodell, sjukvårdsförsäkring, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Vi tror på frihet under ansvar och våra säljare har stora möjligheter att påverka sin egen arbetssituation. Dessutom har vi en fantastisk laganda i företaget med många sociala aktiviteter, coaching, stöd och vidareutbildning.

Vårt erbjudande till våra kunder är mycket starkt och vi kan stoltsera med starka referenser, men det är våra duktiga säljare som gör att vi når hela vägen in i mål. Nu söker vi någon som kan förstärka vårt team ytterligare.

Pär Lagerwall, regionchef Stockholm. 

"Jag började arbeta på Promas 2013 som säljare och har haft flera olika tjänster under de senaste 10 åren. Jag trivs otroligt bra med våra produkter och tjänster men framförallt med kollegorna. Vi är ett underbart gäng med fokus på försäljning där glädje och teamwork är en viktig del av arbetet.

Min roll idag är att ansvara för Region Stockholm där det handlar om att uppnå våra försäljningsmål tillsammans med säljare och supportpersonal.”

Låter det som en utmaning för dig? 
Välkommen att skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Har du frågor om jobbet är du välkommen att höra av dig till regionchef Pär Lagerwall via mail par.lagerwall eller telefon 070-191 3750.

Vi har redan beslutat om vår rekryteringsprocess och annonsering, vi undanber oss därför vänligen men bestämt samtal från rekryterings- och annonseringsföretag.

Kom och bli en del av vårt gäng!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare