Hoppa till innehåll
Professionals Nord logotyp

Konsultchef till PN Stockholm!

Publiceringsdatum
15 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Kathinka Evers
Email
Ansök nu
Professionals Nord är Sveriges mest expansiva bemanningsföretag sett till omsättning, intern personalstyrka och geografisk spridning. Under 2023 fortsätter vår framgång och vi vill nu växa med fler stjärnor i vårt team!

Information om bolaget
Välkommen ombord på nästa stora aktör inom branschen, som nyligen tilldelades andraplatsen bland ´Sveriges bästa arbetsgivare´ vilket vi är otroligt stolta över. Idag är vi 20 personer på kontoret som drivs av framgång samtidigt som vi prioriterar välmående och att ha riktigt kul tillsammans på vägen.

"Vår vision och grund bygger på att vi är snälla människor som genuint bryr sig om varandra och vill utvecklas tillsammans, samtidigt som vi är otroligt målmedvetna. Det gör oss unika och konkurrenskraftiga. Vi vill att våra mål sätts utifrån våra medarbetares egna drivkrafter, istället för att det ska komma som ett krav från organisationen. Även om det kan låta naivt kommer vi fortsätta vara den organisation som når framgång genom att kombinera resultat och kärlek när vi växer" - Linnea Lindberg, Nationell VD Professionals Nord.

Information om tjänsten
I rollen som konsultchef blir du en del av vårt leveransteam, som består av 8 personer. Vi samarbetar tätt med säljteamet i varje rekrytering och kundsamarbete. Hos PN Sthlm är beslutsvägarna korta och du kommer att få förtroende och mandat redan från start. Det är bara du som sätter gränserna för hur långt du vill gå och utvecklas. Hos oss finns många karriärvägar, och bolaget växer så det knakar!

Du erbjuds
 • Utbildning, coachning och tillgång till alla verktyg som krävs för att du ska lyckas och utvecklas på lång sikt hos oss.
 • En spännande och framförallt rolig vardag med högt tempo och affärsfokus.
 • Att bli en del av ett team där vi helt enkelt vinner tillsammans, i stort som smått.
 • Allt från spontana AW:s, träningstillfällen och företagsresor.
Arbetsuppgifter
 • Ansvara för hela rekryteringsprocesser till våra kunder, både konsultuppdrag och direktrekryteringar
 • Arbeta inom olika affärsområden, exempelvis ekonomi, teknik och IT
 • Skapa kundrelationer och underhålla befintliga samarbeten
 • Ha ett helhetsansvar för dina konsulter och arbeta löpande med allt från uppföljning till löneutbetalning och fakturering
Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning, förslagsvis inom personalvetenskap
 • Har arbetslivserfarenhet av liknande roll inom rekrytering från heltids- eller deltidstjänst
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då vårt arbete kräver det
För att trivas i rollen som konsultchef på Professionals Nord ser vi att du är en energispridare, affärsorienterad, målinriktad och en teamplayer.

Start: Under Q1 2024

Omfattning: Heltid

Lön: Fast lön + provision

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta mig på kathinka.evers@pn.se
 • ProfessionalsNord
 • Konsultchef
 • Rekrytering
#PN
Professionals Nord logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 dec. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Professionals Nord grundades med ambitionen att skapa en plats för människor att växa, på riktigt. En plats för människor att utvecklas, utmanas och nå sin fulla potential. Det är fortsatt drivkraften bakom allt vi gör - kompetensförsörjning inom rekrytering, personaluthyrning och Accelerated Learning. Vi utvecklar företag, individer och bidrar till att förändra branschen.
http://www.pn.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
HR & Personal
Företagslogga
Solna
HR & Personal
Företagslogga
Stockholms stad
HR & Personal
Företagslogga