Säljare till Flyttsmart!

Säljare till Flyttsmart!

Information om tjänsten
Flyttsmart växer i snabb takt och söker nu ytterligare stjärnor till deras säljteam, som vill vara med och göra flyttsmart.se till det självklara valet för alla som flyttar. Är du engagerad, nyfiken och pålitlig? En fena på kommunikation och duktig på att bygga relationer? Då tror vi att du kommer att passa perfekt. Skicka in din ansökan, vi söker dig med start omgående!

Du erbjuds
  • Först och främst - riktigt härliga kollegor. Ditt team är ett glatt, peppande och tight gäng, som har kul tillsammans på och utanför jobbet
  • Stora utvecklingsmöjligheter med chans att växa, både inom service och andra delar av organisationen
  • Tjänsten är på heltid, med start så snart du kan. Du arbetar från företagets fina kontor på Östermalm i centrala Stockholm
Arbetsuppgifter
I rollen som säljare är du en viktig del av företaget där du arbetar med att kontakta kunder och underlätta deras flytt med flyttsmarts befintliga tjänster.

Du kommer bland annat att:
  • Kontakta personer via telefon som ska flytta i syfte att välkomna dem till Flyttsmarts tjänster
  • Arbeta informativt kopplat till flyttsmart tjänster
  • Erbjuda aktuella tjänster utifrån kundens olika behov
Vi söker dig som:
  • Har tidigare erfarenhet av kundkontakt, service och försäljning
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skift
  • Har ett positivt tankesätt och bidrar med positivitet
Som person ser vi att du är serviceinriktad då ditt arbete innefattar att ge kunder service och skapa en bra start inför kundernas kommande flytt. Det är också viktigt att du har en god förmåga att skapa, förvalta och utveckla förtroendefulla relationer. Vidare är det viktigt att du som person målinriktad och trivs med att driva ditt eget arbete framåt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Louise Adrianzon

Professionals Nord kommer att sköta rekryteringsprocessen och Flyttsmarts önskemål är att alla frågor kring tjänsten går via ansvarig rekryterare.

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Louise Adrianzon
Email Mejla Louise Adrianzon
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Flyttsmart är ett snabbväxande techbolag, med kontor på Östermalm i centrala Stockholm. I vår digitala flyttjänst kan användarna enkelt lösa allt från att boka flytthjälp och flyttstädning till att ordna med el, bredband, hemförsäkring och mycket mer.