Hoppa till innehåll
Ansök nu
Professionals Nord fortsätter sin storsatsning, och de senaste två åren har vi öppnat sex nya kontor och befinner oss i en kraftig tillväxtfas. Nyckeln till framgången har varit att anställa branschens bästa medarbetare.

På vårt Stockholmskontor har vi ökat antalet medarbetare från tre till hela 17 fantastiska kollegor. Vi söker nu vår nästa stjärna som vill växa tillsammans med oss!

Information om tjänsten

Vi söker nu dig som tillsammans med oss på Professionals Nord i Stockholm vill ta marknaden till helt nya nivåer! Tillsammans med dina kollegor i bolaget kommer du att säkerställa etableringen i Stockholm och vara redo att leverera från dag ett. Vi arbetar från fräscha lokaler i Vasastan och du kommer att samarbeta med Lucas, Kathinka, Robin, Emil, Liam, Filippa, Louise, Hanna, Angelica, Paula, Lino, Caroline, Evelina, Mathilda, Oskar, Sanna och Fredrik, skicka gärna i väg en kontaktförfrågan på Linkedin!

Vi har idag en säljstyrka med mycket lång erfarenhet inom branschen. Vår ambition är att lära dig allt om B2B-försäljning i vår bransch. Vi befinner oss också i en spännande fas där vårt affärsområde Accelerated Learning växer, vilket skapar många möjligheter för dig som säljare. Hos oss finns ingen söndagsångest och vi ser fram emot att höra från dig!


Arbetsuppgifter


Du kommer att komma in i en uppbyggnadsfas i bolaget där du erbjuds möjligheten att jobba med några av regionens största och mest intressanta företag från dag ett. Som kundansvarig hos oss i Stockholm kommer du att:
  • Utveckla samarbeten med både nya och befintliga kunder.
  • Tillsammans med säljavdelningen vara en viktig del av utvecklingen av säljstrategin framåt.
  • Jobba nära konsultchefer där ni tillsammans ser till att fler personer får möjligheten att göra karriär, samtidigt som våra samarbetspartners får de bästa medarbetarna.

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet från bemannings- och rekryteringsbranschen.
  • Har ett stort driv och motiveras av en hög fast lön + provision.
  • Vill vara med i en uppbyggnadsfas och vill ha det väldigt rolig varje dag med härliga kollegor.
För att bli långsiktig i rollen tillsammans med oss är det viktigt att du är beredd att visa engagemang och hjärta från dag ett. Under tiden vi alla arbetar hårt planerar vi även att ha roligt tillsammans och göra det vi älskar - ge människor arbeten!


Du är

  • Affärsorienterad och målinriktad
  • Effektiv
  • Teamplayer
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Fast lön + provision
Kontaktperson: Lucas Bryggman, Leveranschef 072 3000 329

Urval sker löpande så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att trycka på "sök jobbet". Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår Leveranschef Lucas Bryggman på Lucas.Bryggman@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Lucas Bryggman
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juni 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare