Hoppa till innehåll

Kredithandläggare/ Lånespecialist till Skandia

Här kan din insats göra verklig skillnad. Det kräver förstås ditt engagemang och din vilja att utveckla dig själv, kollegorna och affären. Hos Skandia blandas lång erfarenhet med nya tankar och idéer - De vill framåt och ge långsiktigt värde. De bryr oss på riktigt, om jobbet och om varandra, så de kan prestera och samtidigt må bra på vägen. Nu söker de sin nästa Lånespecialist/ Kredithandläggare. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Vi söker nu en till kollega till teamet på Front Office Låna. Det är ett härligt team där de jobbar tillsammans för att hjälpa kunder till ett schysst bolån. Gruppen består av nio personer. Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd direkt av Skandia.

Arbetsuppgifter
Vi söker en Lånespecialist som vill göra det möjligt för kunder att köpa sin drömbostad och samtidigt ha möjlighet till att förbättra sin ekonomi genom ett schysst bolån. Vi söker dig som vill vara med och utvecklas tillsammans med teamet och samtidigt bidra till kundupplevelser i världsklass.

Som Lånespecialist ansvarar du för kreditbedömning av bolån och privatlån för Skandiabankens kunder. Du har kunskap om kreditgivning samt dess regelverk och du är även med och påverkar utvecklingen av detsamma. Du förväntas även att sträva efter ständig utveckling och effektivisering av processer, vilket är en naturlig del av vardagen. För att hålla hög kvalitet och effektivitet internt delar du gärna din kunskap med kollegor. Vi ser också att du är en person som är öppen för att lära dig mer och hjälpa till inom vår Låna organisation när så krävs.

Vi söker dig som
  • Har en befintlig Swedsec bolånelicens
  • Har erfarenhet av kredithandläggning av bolånekrediter
  • Har eget kreditmandat
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Som person är du social, öppen och prestigelös och gillar att ge energi på jobbet. Du är även serviceinriktad och noggrann med ett intresse för att skapa goda kundrelationer långsiktigt.

Start: Enligt överenskommelse
Placering: Lindhagensgatan, Stockholm
Urval: Sker löpande

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
08 dec. 2023 (4 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Paula Rosén
Email

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Bank, Finans & Försäkring
Företagslogga
Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga