Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Konsultchefsassistent till Professionals Nord Stockholm

Ansök nu
PN Stockholm växer och vi letar nu efter våra nästa assistentstjärnor. Vill du få en ansvarsfull roll där du får chansen att få arbeta med alla delar av rekrytering? Vi erbjuder dig utbildningar, utmaningar och såklart kommer vi ha otroligt roligt på vägen!

Du är välkommen under hösten 2023 - missa inte chansen att bli en del av Sveriges snabbast växande Rekryteringsbolag.

Information om tjänsten

I tjänsten som konsultchefsassistent arbetar du ungefär två dagar i veckan utöver dina studier. Hos oss på PN kommer du få alla verktyg för att utvecklas och skapa dig en karriär inom rekrytering. Filippa på kontoret har gått från assistent till konsultchef och beskriver rollen som assistent så här:

"Det bästa med att arbeta som assistent tycker jag är att man hela tiden får lära sig nya saker och utvecklas. Att man får chans att växa in i rollen och ta mer ansvar gör att man också utvecklas en hel del som person. Sen är ju kollegorna och gemenskapen är en väldigt stor bonus!"


Under dina lov finns möjlighet att arbeta heltid och att vikariera som konsultchef. Du kommer då att arbeta tillsammans med övriga assistentteam runt om i Sverige för att sköta den dagliga verksamheten. På vårt kontor i Stockholm arbetar i dagsläget 20 glada kollegor. Vi ser nu fram emot att utöka teamet även ytterligare! Övriga assistentteam finns i dagsläget på plats i Norrland, Göteborg, Linköping, Karlstad, Luleå och Örebro!


Arbetsuppgifter


Som konsultchefsassistent hjälper du leveransteamet i alla delar av rekryteringsprocessen. Utifrån kravprofil baserad på kundens behov arbetar du bland annat med:
  • Urval
  • Telefonintervjuer och referenstagningar
  • Administration kring avtalsskrivningar
  • Besvara frågor från kandidater via mail och telefon
  • Tidrapportering
Du följer en tydlig utbildningsplan för att lära dig alla uppgifter och hela teamet stöttar dig längs vägen. När du känner dig trygg i uppgifterna kommer du få möjligheten att hålla egna intervjuer och på sikt egna uppdrag. Du kommer att stötta i rekryteringsprocesser inom olika affärsområden (tex ekonomi och IT) och du får lära dig allt du behöver på plats av oss.

När du är klar med dina studier finns det givetvis goda möjligheter att fortsätta in i en heltidstjänst på bolaget precis som många av våra tidigare assistentstjärnor.


Vi söker dig som

  • Studerar inom HR/Beteendevetenskap alt. läser en likvärdig utbildning och har minst ett år kvar av dina studier
  • Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet där du har haft kundkontakt och fått använda din förmåga att ta initiativ och eget ansvar
  • Du har goda kunskaper i Officepaketet och mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Du bör vara noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du har förmågan att ta ansvar och följer upp det du tagit dig an. Det är viktigt att du trivs i nära samarbeten med andra då vi alla hjälps åt och arbetar tillsammans i våra kundsamarbeten och rekryteringsprocesser. Vi tror även att du är utåtriktad och sprider glad energi då vi värderar att ha roligt på jobbet.

START: Under hösten 2023, enligt överenskommelse
OMFATTNING: Deltid, Ca 1-2 dagar/veckan (löpande schemaläggning där vi anpassar oss efter arbetsbelastning och ditt skolschema)
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Kathinka Evers
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 sep. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare