ICT-tekniker till världsledande telekombolag!

ICT-tekniker till världsledande telekombolag!

Gillar du modern teknik och vill vara en del av byggnationen av framtidens nät? Då är rollen som Installationstekniker inom ICT helt rätt för dig då du får du lära dig en framtidsbransch och samtidigt bli en del Sveriges ledande företag inom kommunikationsnät. Du arbetar heltid under vardagar och det finns inga krav på helgjobb eller skift-pass!

Information om tjänsten

Som installationstekniker arbetar ute hos kund på anläggningen i Kista eller i Rosersberg. Kunden är flexibel där du får välja vilken site som passar dig bäst. Du blir en del av ett företag som satsar lika mycket på ny teknik som på sina medarbetare och söker nu en Junior Installationstekniker som vill utvecklas hos en av deras största kunder inom kommunikationsteknik.

Du erbjuds
  • Möjligheten att arbeta i ett av branschens största bolag i en långsiktig och trygg tjänst
  • Ett stabilt heltidsjobb, vardagar 07.30 -16.30
  • Fantastiska utvecklingsmöjligheter baserat på vad du brinner för, bolaget satsar på sin personal långsiktigt
  • En plats i ett team med riktigt drivna personer där man respekterar varandra
Arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra deras ICT-team och arbeta på ett datacenter/labb där du tar action på tickets. Din arbetsdag är omväxlande och du jobbar bland annat med:
  • Att Installera och konfigurera hårdvara
  • Flytt av hårdvara och dra fram kablage
  • Att bedriva underhåll, felsökning, support på befintlig utrustning

Vi söker dig som

  • Har gått en teknisk utbildning på minst gymnasienivå
  • Har goda kunskaper i Engelska i tal och skrift
  • Har erfarenhet av hårdvaruinstallation (såsom installation/fiber/larm) alternativt att du tidigare har arbetat som elektriker.
Som person tror vi att du har ett gediget teknikintresse och en vilja att lära dig nya saker och motiveras av att göra ett snyggt jobb som du är stolt över. Du trivs med att möta nya människor och kunder, kan ta egna initiativ och är kvalitetsmedveten.

Övrig information

Professionals Nord söker för kunds räkning en Installationstekniker. Du kommer att arbeta som konsult via Professionals Nord. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en förlängning alternativt fortsatt anställning direkt hos kundföretaget.

Start: Omgående enligt ök.
Omfattning: Heltid, vardagar 07.30 - 16.30
Ort: Kista/Rosersberg
Urval: Löpande
Kontakt: Kathinka Evers

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Kathinka Evers
Email Mejla Kathinka Evers
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 14 feb 2023 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!