Butikschef sökes till Procurator i Bromma

Är du en rutinerad och trygg ledare med ett brinnande intresse för affärer? Drivs du av att utveckla dina medarbetare och kunder? Vill du vara med i den framtida utvecklingen av en framgångsrik butik och är redo för nästa steg i din karriär? Då ska du söka denna tjänst idag! 

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Butikschef driver du butiksförsäljningen samt bearbetningen av närområdet tillsammans med ditt team och Procurators lokala säljare. Du är ansvarig för den dagliga driften i butiken och med ledarskapet kommer schemaplanering, budgetarbete, inköp samt planering av lokala säljaktiviteter. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Kommunikation och relationsskapande aktiviteter med kunder.
 • Personalansvar samt coacha och leda medarbetarna i butiken. 
 • Säkerhetsställa att budget uppnås.
 • Vara delaktig i utvecklingsarbetet och framtidsplanen för butiken. 
 • Ekonomisk administration och uppföljning.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Procurator söker dig som har tidigare erfarenhet från en liknande roll och med goda ledaregenskaper. Du trivs i en varierande miljö och känner stort ansvar för ditt arbete. Vidare är du en kreativ och lösningsfokuserad person med en vilja att utveckla såväl butiken som dina medarbetare. Du räds inte att ta beslut och har en tydlig riktning för ditt ledarskap samt att du har en förmåga att få med dig andra i dina visioner och målsättningar. Därutöver ser du det som en självklarhet att hålla en hög servicenivå och skapa goda relationer samt att du på ett naturligt sätt kommunicerar med olika typer av personer. Arbetsplatsen värderar en god gemenskap och därför är du en prestigelös lagspelare som tror på att hela ditt team behövs för att nå framgång. 

Viktigt för tjänsten:

 • God ledarskapsförmåga och erfarenhet från en liknande roll som butikschef. 
 • Branschvana och/eller erfarenhet från B2B-försäljning är meriterande. 
 • God dator- och systemvana. 
 • Svenska och engelska i tal och skrift. 
 • Affärsmässig och relationsskapande personlighet. 
 • B-körkort. 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Butikschef är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Procurator i Bromma. Ditt team består av fyra medarbetare och arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag. Du ingår dessutom i ett team tillsammans med 15 andra av Procurators butikschefer runt om i landet där teamkänslan är hög och styrkan ligger i att hjälpa varandra att utvecklas. 

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Procurator samarbetar i denna process med Eterni och därför besvaras dina frågor angående rekryteringsprocessen av Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.procurator.com
Sista ansökningsdag 8 feb 2023 (8 dagar kvar)