Hoppa till innehåll

Servicetekniker
Stockholm

Vi växer och behöver bli fler! Vi söker nu ytterligare servicetekniker till Stockholm som kan utföra våra tjänster hos kund.

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker kommer du att vara en viktig medarbetare i vårt serviceteam. I arbetsuppgifterna ingår att på plats ute hos kund utföra anborrningar och blockering av trycksatta rör. Arbetet innebär mycket kontakt och planering med kund liksom viss projektering innan arbetet utförs. Både förberedelser och eftervård av verktyg och utrustning på verkstad ingår i arbetsuppgifterna.

Proco Services arbeten sker mestadels utomhus, men kan även vara inomhus eller på andra platser såsom i tunnlar eller kulvertar. Som servicetekniker ansvarar du antingen för att utföra anborrning och blockering själv, eller beroende på projektets storlek utför du det tillsammans med kollegor.

Tjänsten innebär resor både i Sverige och Norden med ett fåtal övernattningar.

Du utgår från vårt huvudkontor och verkstad som ligger i Västberga. På sajten jobbar ytterligare 10 personer varav 8 ingår i serviceteamet.Vem är du?

Du är en driven person som varken är rädd för att ta i om det behövs eller för att jobba utomhus.

Du blir vårt ansikte utåt både mot kund och våra samarbetspartners, vilket kräver att du är en social och positiv person som gillar att knyta kontakter med nya människor. Vidare är du noggrann, engagerad och lägger stor vikt vid att utföra ett bra jobb. Du har förmågan att både arbeta självständigt och tillsammans med övriga kollegor i serviceteamet.

Om du tidigare arbetat som verkstadsmekaniker, bilmekaniker eller med byggteknisk verksamhet så har du troligen goda förutsättningar att lyckas här. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

  • Ett kul och intressant arbete i ett företag i utveckling, med stor personlig frihet under ansvar
  • Utbildning och introduktion till vår teknik av våra seniora servicetekniker
  • En heltidstjänst med marknadsmässig månadslön och servicebil
  • Kollektivavtal och tjänstepension

Vi söker nu även en säljande servicetekniker till Göteborg, låter det spännande? Läs mer här: https://www.intenso.se/sv/annons/26771318-saljande-servicetekniker-proco-services-goteborg

Ansökan

Vi befinner oss i en spännande och expansiv fas med mycket arbete och vi har kul på jobbet. Låter det här intressant, tveka inte att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och vi ser gärna att du skickar in din ansökan via ansökningslänken omgående.

Mer information om oss och våra tjänster finns på www.proco.se

Frågor angående tjänsten besvaras av Jacek Litwin, 08 734 05 83

Välkommen med din ansökan!Om företaget

Proco Services AB är ett innovativt företag som erbjuder den nordiska marknaden en unik metod för att blockera och göra påstick på rörledningar under drift och därigenom förhindra driftstopp, tömning av system, miljöfarliga utsläpp etc.

Vi har kunder inom industrin, kraftbolag, VVS, VA, fjärrvärme/kyla och utför c:a 1 100 anborrningar/ blockeringar per år. Proco Services verksamhet kännetecknas av hög kvalitet som ger våra kunder och samarbetspartner en tydlig upplevelse av att vi levererar våra kärnvärden, förtroende, kompetens, erfarenhet, säkerhet och innovation. Huvudkontoret med verkstad ligger i Västberga, Stockholm och vår filial Syd finns i Ängelholm.

Proco Services är en del av Uniwater - en av Nordens ledande koncerner inom VA-tekniska lösningar. Koncernen omsatte 2022 ca 780 MSEK och hade 266 anställda. Verksamhetsgrenar och dotterbolag inom koncernen är: Pumpstationer med brunnar i betong, glasfiber och rostfritt - Norvatek, Dala Kommunalteknik och Rostfria VA-System. Automation och elskåp - ASB. Avloppsrenings- och vattenverk - ELVA och Emendo, produkter inom VA och VVS - IBECO och Proco Services, Solutions - Svanesunds Rör.

Vill du veta mer om oss:

www.facebook.com/procoservices/

www.linkedin.com/company/proco-services-ab

www.uniwater.se

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 maj 2023 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare