Hoppa till innehåll
Proco Services AB logotyp

Servicetekniker till Proco Services i Stockholm

Ansök nu
Trivs du att arbeta med mekanisk teknik ute på fält? Är du en social och kommunikativ person som gillar att knyta kontakt med nya människor? Vill du vara en del av ett företag som har en spännande tid framför sig? Då kan rollen som servicetekniker på Proco Services vara ditt nästa steg.

Om tjänsten

Som servicetekniker kommer du att vara en viktig medarbetare i Procos serviceteam. I arbetsuppgifterna ingår att på plats ute hos kund utföra anborrningar och blockering av trycksatta rör. Arbetet innebär mycket kontakt och planering med kund liksom viss projektering innan arbetet utförs. Både förberedelser och eftervård av verktyg och utrustning på verkstad ingår i arbetsuppgifterna.

Proco Services arbeten sker mestadels utomhus, men kan även vara inomhus eller på andra platser såsom i tunnlar eller kulvertar. Som servicetekniker ansvarar du antingen för att utföra anborrning och blockering själv, eller beroende på projektets storlek utför du det tillsammans med kollegor.

Tjänsten innebär resor med övernattning både i Sverige och Norden.

Du utgår från Proco Services huvudkontor och verkstad som ligger i Västberga. På sajten arbetar ytterligare 10 personer varav 8 ingår i serviceteamet.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du är en driven person som varken är rädd för att ta i om det behövs eller för att arbeta utomhus. Du är handlingskraftig, prestigelös och lägger stort vikt vid att utföra ett bra jobb. Vidare är du social och kommunikativ och trivs i en roll där du är företagets ansikte utåt både mot kunder och samarbetspartner.

Om du tidigare arbetat som verkstadsmekaniker, bilmekaniker eller med byggteknisk verksamhet så har du troligen goda förutsättningar att lyckas här. B-körkort är ett krav.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Proco Services AB med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Mikaela Hansson på 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, Mekaniker, tekniker,
 
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 nov. 2023 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare