Hoppa till innehåll
Är du redo för en spännande ledarroll som kombinerar din passion för Lean med att skapa struktur och främja personalvård? Vill du ha en nyckelroll när det kommer till att driva och utveckla Leanarbetet i både processer och on site? Proco är ett starkt expansivt och dynamiskt företag och söker en engagerad Servicechef som brinner för att optimera processer och ta hand om deras viktigaste tillgång - medarbetarna.

Om tjänsten

Som Servicechef har du två fokusområden. Det ena är att leda och utveckla de 14 medarbetare som rapporterar till dig. Det andra är att utifrån Lean skapa ordning och reda både i företagets tre verkstaden, på fält och i arbetsflödena. Det arbetet påbörjas med utgångspunkt i avvikelserna som denna roll överser. I rollen får du möjlighet att vara en nyckelspelare i att driva Leanarbetet i verksamheten. Målet är att skapa en välorganiserad arbetsmiljö där varje dag blir mer effektiv än den förra. Som Servicechef arbetar du mycket med ditt team där fokus ligger på att medarbetarna trivs, utvecklas och är redo att möta utmaningarna de ställs inför. Det innebär att ombesörja medarbetarnas utbildning, skapa en positiv arbetsmiljö och uppmuntra en sund work-life balance.

Vidare är vardagen fylld av variation då du arbetar med dokumentation, ledningssystem och kunder. Som Servicechef hanterar du de utmaningar och möjligheter som driver Procos framgång och tillväxt.

Arbetsuppgifter:
  • Personalansvar
  • Övergripande ansvar för bolagets operativa utförande av tjänster
  • Säkerställa att allt arbete utförs i enlighet med företagets ledningssystem samt lagar och regler
  • Arbetsmiljöansvar för underställd personal
  • Arbete med verksamhetsutveckling, så som effektivitet och struktur
  • Ansvar för företagets bilpark
  • Hantera order av reservdelar och förbrukningsartiklar
Du rapporterar till VD och är med i ledningsgruppen. Rollen är placerad i Hägerstensåsen, Stockholm. Resor till övriga filialer förekommer.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du har ledarerfarenhet, gärna av att ha lett på distans och från en teknisk verksamhet. Det är också meriterande om du har erfarenhet från att ha arbetat med ledningssystem. Det är starkt meriterande om du har arbetat med att implementera Lean i en verkstads- eller lagermiljö. Det är ett plus om du har en högskolexamen. Har du erfarenhet av VS eller VVS är detta också meriterande.

Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift, och har goda kunskaper inom engelska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är kommunikativ och med lätthet och tydlighet kan kommunicera både internt och externt. Du trivs med att bygga förtroendefulla relationer och engagerar dig i att få till fungerande samarbeten. Du driver ditt arbete framåt på ett självgående och strukturerat vis.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Proco Services AB med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: 5S, verksamhetsutveckling, Change Manager, Management, chef, avdelningschef, områdeschef
Proco Services AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
23 dec. 2023 (19 dagar kvar)
Typ av anställning
http://www.proco.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Sollentuna
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Huddinge
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Huddinge
Teknik & Ingenjör
Företagslogga