Redovisningskonsult till byrå

Redovisningskonsult till byrå

Vår kund utnämns till Sveriges tryggaste redovisningsbyrå och vänder sig till medelstora och stora företag som behöver hjälp med redovisning, löneadministration & affärsrådgivning. Byrån fortbildar sig kontinuerligt för att alltid vara uppdaterade med det senaste inom skatteregler och juridik, så att deras kunder garanteras rätt rådgivning.

Som Redovisningskonsult på byrån ansvarar du över egna kunder. I rollen ingår det att sköta den dagliga kontakten med kund. Du ansvarar även för att säkerställa hög kvalité, att hålla utsatta deadlines och tillgodose kunders behov för att i slutändan bidra till att nå företagets utsatta mål.

Till din hjälp har du stöd av Redovisningschef och Ekonomiavdelningen som sköter löpande bokföring med reskontror och verifikationer.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

Planering
Månadsavstämning
Rapportering till Skatteverket gällande moms och skatter
Framtagning av bokslutsbilagor
Upprättande av årsredovisning
Inkomstdeklarationer för företag och privatpersoner
Kontakt med kunder och myndigheter
Framtagning av interna och externa rapporter

Utöver ovanstående uppgifter ska du tillsammans med närmsta chef applicera din kunskap, erfarenhet och ditt driv för att få bolaget och dig själv att växa på bästa sätt.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående
  • Fast anställning direkt hos kund
  • Omfattning: heltid
  • Placering: Stockholm
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Skicka din ansökan till ansokan@procas.se eller ring 0702644170
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://procas.se/
Sista ansökningsdag 16 mars 2023 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi som jobbar på Procas Business Relations AB har lång arbetserfarenhet inom Rekrytering, bemanning samt kompetensutveckling inom affärsmannaskap. Vi jobbar med rätt kandidater som är anpassade efter bolagens behov, värderingar och långsiktiga mål genom utveckling. Det gör vi genom: Bemanning och rekrytering Utbildning Karriär- och kompetensutveckling Affärsidé, vision och kärnvärden Procas affärsidé att vara det självklara valet för bolag som har personal- och kompetensutvecklingsbehov på kort- och lång sikt. Procas vision är att vara en kompetenspartner för individer och företag. Våra kärnvärden är: Professionalism, Affärsmannaskap, Kompetens samt Långsiktighet