Gruppchef Redovisningskonsult

Gruppchef Redovisningskonsult

Vår kund har en tydlig vision; att vara Sveriges tryggaste redovisningsbyrå. Detta förutsätter en arbetsplats med kvalificerad och kompetent personal med bred erfarenhet inom redovisning. För att uppnå visionen erbjuder kunden dig som anställd en positiv arbetskultur med kontinuerliga möjligheter till personlig utveckling.

Som gruppchef har du ett operativt helhetsansvar för redovisningsavdelningen. Du är ansvarig att säkerställa hög kvalité, att hålla utsatta deadlines och tillgodose kunders behov för att i slutändan bidra till att nå företagets utsatta mål.

Till din hjälp har du stöd från ekonomiavdelningen som sköter löpande bokföring med reskontror och verifikationer.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

Leda det dagliga arbetet på redovisningsavdelningen.

Ansvara för månads och årsbokslut för våra kunder.

Upprättande av rapporter, skattefrågor och deklarationer.

Arbete med analyser och rapportering enligt relevanta regelverk, K2, K3 och IFRS.

Upprättande av koncernredovisning.

Kontakt med kunder, revisorer, banker och myndigheter avseende redovisningsmässiga frågor.

Förbättra och effektivisera arbetet inom redovisningsavdelningen.

Utöver ovanstående uppgifter ska du tillsammans med bolagets två grundare applicera din kunskap, erfarenhet och ditt driv för att få bolaget att växa på bästa sätt. Det innebär att du kommer att bidra operationellt, dvs att i det dagliga arbetet vara ett stöd för dina kollegor samt komma med input kring bolagets arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående
  • Fast anställning direkt hos kund
  • Omfattning: heltid
  • Placering: Stockholm
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Skicka din ansökan till ansokan@procas.se eller ring 0702644170
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://procas.se/
Sista ansökningsdag 16 mars 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi som jobbar på Procas Business Relations AB har lång arbetserfarenhet inom Rekrytering, bemanning samt kompetensutveckling inom affärsmannaskap. Vi jobbar med rätt kandidater som är anpassade efter bolagens behov, värderingar och långsiktiga mål genom utveckling. Det gör vi genom: Bemanning och rekrytering Utbildning Karriär- och kompetensutveckling Affärsidé, vision och kärnvärden Procas affärsidé att vara det självklara valet för bolag som har personal- och kompetensutvecklingsbehov på kort- och lång sikt. Procas vision är att vara en kompetenspartner för individer och företag. Våra kärnvärden är: Professionalism, Affärsmannaskap, Kompetens samt Långsiktighet